UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ESKİ ZABITA ARABASI BANDIRMA VAPURUNA DÖNÜŞTÜRÜLDÜ!

Orhangazi Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle hazırlattığı bandırma vapuru maketini şehrin sokaklarında gezdirdi. Eski zabıta aracının etrafına kaplama yöntemi ile yapılan bandırma vapuru marşlar eşliğinde Orhangazi sokaklarını gezdi.

ESKİ ZABITA ARABASI BANDIRMA VAPURUNA DÖNÜŞTÜRÜLDÜ!

Belediye Başkanı Bekir Aydın’da konvoyda yer alırken, vatandaşlar vapur maketinin geçişinde balkonlarından ve pencerelerden alkışlarla tempo tuttular.
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın Korona virüs salgını dönemine rastlamasından dolayı kutlama programları yapılamazken, Orhangazi Belediyesi ilginç bir organizasyon ile 19 Mayısı kutladı. Orhangazi Belediyesi, Belediyeye ait eski bir zabıta aracının etrafına yaptırdığı kaplama ile Bandırma Vapuru Maketi yaptı.
Şehri dolaştı
Yaklaşık 1 haftalık çalışma sonucunda hazırlanan ve Bayraklarla süslenen Bandırma Vapuru Maketi dün konvoylar eşliğinde Orhangazi sokaklarını gezdi. Marşlar ve şarkılar eşliğinde Orhangazi caddelerini gezen Bandırma Vapuru Maketine Belediye Başkanı Bekir Aydın’da eşlik etti. Sokağa Çıkma yasağı nedeniyle evlerinden çıkamayan vatandaşlar ise balkonlardan ve camlardan şarkı ve marşlara alkışlarla eşlik ettiler.

Son Güncelleme: 19.05.2020 17:50:42
ETİKETLERbandırma vapuru  zabıta  bursa  orhangazi