UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TUBA ÜNSAL'DAN YENİ AŞK BOMBASI!

Elisabeth Mas ile boşanma davası devam eden iş insanı Caner Karaloğlu ile yasak aşk yaşayan oyuncu Tuba Ünsal, biten ilişkisinin ardından yeni bir aşka yelken açtı.

TUBA ÜNSAL'DAN YENİ AŞK BOMBASI!

Caner Karaloğlu ile yasak aşk yaşayan oyuncu Tuba Ünsal'ın bu ilişkisi, bu yılın başında bitmişti. Güzel oyuncunun arayı çok açmadan yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi.

Sabah'ın haberine göre; şimdiye kadar üç kez evlenip boşanan Tuba Ünsal, Türkiye'nin 25'inci zengini Ahmet Nazif Zorlu'nun, kızı Şehminur Aydın'dan olan torunu Yusuf Aydın ile flört ediyor.

Robert Kolej ve Koç Üniversitesi mezunu olan ve aile şirketlerinde çalışan Yusuf Aydın ile Tuba Ünsal'ın büyük bir gizlilik içinde yürüttükleri ilişkileri, Şubat ayında başlamış.

Hatta birbirlerini daha yakından tanımak için Mart başında Meksika'ya tatile gitmişler. Aşıklar, karantina dönemini ise, ya Tuba Ünsal'ın Şile'deki yazlığında ya da Yusuf Aydın'ın evinde geçiriyormuş.

Karantina günlerinde olmamıza rağmen geçenlerde, Ünsal'ın Şile'deki yazlığında, çok yakın arkadaşlarına davet verdiği de iddia edildi. Tuba Ünsal'ın, Yusuf Aydın ile dördüncü kez nikah masasına oturup oturmayacağı ise merak konusu...

Son Güncelleme: 15.05.2020 10:49:51
ETİKETLERtuba ünsal  yusuf aydın