UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HAVUZDA SKANDAL PARTİ!

Dünya Coronavirüsle mücadele ederken bütün kuralları yıkıp parti yaptılar!

HAVUZDA SKANDAL PARTİ!

Dünya Coronavirüs salgınıyla diz çökerken Birleşik Arap Emirlikleri'nde yapılan partinin görüntüleri şok etkisi yarattı.

4,5 milyonu aşkın insana bulaşan, 300 binden fazla kişiyi öldüren corona virüs salgını dünyanın tamamına yayıldı, dünya genelinde milyonlar bu yaz mevsiminde muhtemelen tatile çıkamayacak.

Birçok ülkede plajlar ve sahiller halen kapalı, bazıları kısmen yaz tatiline hazırlık yapıyor. Ancak Birleşik Arap Emirlikleri'nde salgının ortasında düzenlenen bir havuz partisinin görüntüleri şok etkisi yarattı.

Deniz kıyısında yer alan Şarika'daki lüks otelde onlarca turistin sosyal mesafe kurallarını hiçe sayıp eğlendiği görüntülere yansıdı.

İngiliz Daily Mail gazetesi, birçok İngiliz turistin de katıldığı partide insanların havuzda yığıldığını ve futbol tezahüratları yaptığını bildiriyor.

Ortadoğu ülkesinde Ramazan ayına rağmen içki servisinin yapıldığının altını çizen Daily Mail, bar önünde kuyruk oluştuğunu da aktarıyor.

İki metrelik sosyal mesafeyi kimse umursamazken, yapılan anonslarda diğer misafirlerin de partiye katılması istendi.

Daily Mail'e konuşan bir görgü tanığı, "Hayvanat bahçesi gibiydi. Çiftler hafta sonu partilerinde içmek için otele rezervasyon yapıyor" dedi.

Otel çalışanlarının maske takmasına rağmen misafirlerin yalnızca birkaçında maske vardı. Otelin parkı ise pahalı araçlarla doluydu.

Yabancıların yanı sıra Birleşik Arap Emirlikleri vatandaşları da corona virüs önlemlerinden kaçmak için oteldeki partiye geldi.

Son Güncelleme: 15.05.2020 10:48:23
ETİKETLERHAVUZ  SKANDAL  PARTİ  CORONAVİRÜS  KORONAVİRÜS