UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ŞÜKRÜ ÖZYILDIZ'A İĞRENÇ TEKLİF!

Oyuncu Şükrü Özyıldız, 'İbrahim Selim ile Bu Gece' programına konuk oldu. Özyıldız, kendisiyle ilgili birçok soruyu cevaplarken, aldığı en ilginç teklifi de anlattı.

ŞÜKRÜ ÖZYILDIZ'A İĞRENÇ TEKLİF!

İki yıldır oynadığı Alice Müzikali ile yıldızı parlayan Şükrü Özyıldız, İbrahim Selim'in sorularını yanıtladı.

Coronavirüs nedeniyle bir süredir evde olan Özyıldız, karantina günlerini “Psikolojik açıdan hayatta kalmaya çalışıyor, yeni uğraşlar arıyorum. Temizliğe sardım, tavanları bile süpürdüm. 2 haftadır da yemeğe dadandım. Bu konuda biraz dikkatsiz davranıyorum. Günde bir kavanoz fıstık ezmesi yiyorum. Artık kendi ekmeği kendim yapar hale geldim” diyerek anlattı.

Ardından kendisini anlatan oyuncu, bu süreçteki en büyük sıkıntısını “Hiperaktiflikte 10 üzerinden 9’um. En büyük sıkıntım; karantinada yeteri kadar yorulamamak" şeklinde dile getirdi.

“Birikim yapmaya odaklı değilim, anı yaşıyorum” diyen Özyıldız, ilişkilerinde nasıl olduğunu şöyle açıkladı:

“İlişkide kriz anlarında alfayım (lider ruhlu, iddialı, korumacı). Fazla hayal kuruyorum, dengeyi bulmam lazım. Çiftlerin birbirine hakaret edip sonra da ‘Çok aşığım’ demelerine inanmıyorum. Benim de güzel sevilmediğim oldu. Hayal kırıklığına çok uğradım.”

İbrahim Selim'in aldığı en ilginç teklifi sorması üzerine 32 yaşındaki oyuncu, bir anısını anlattı.

Özyıldız, “Bir lokantada sevgilim ile oturuyordum. Bir genç yanıma gelip 5 adım arkasındaki kızı gösterdi. ‘Sevgilimin en büyük hayali; seninle 15 dakika baş başa kalmak. Evimiz de çok yakın’ dedi. Şok olduk. Ben, sevgilisi ile eve gideceğim, o da benim kız arkadaşımı oyalayacak. ‘Müsait değiliz’ diyerek lokantadan kaçtık" dedi. 

Son Güncelleme: 15.05.2020 08:46:36
ETİKETLERŞÜKRÜ ÖZYILDIZ