UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DUYGU SARIŞIN'DAN, ÇAĞATAY ULUSOY İTİRAFI!

Karantina günlerini sevgilisi Çağatay Ulusoy ile geçiren Duygu Sarışın, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Güzel oyuncu iki ay sonra ilk kez evden çıktığını söyledi.

DUYGU SARIŞIN'DAN, ÇAĞATAY ULUSOY İTİRAFI!

Uzun süredir birlikte olduğu Çağatay Ulusoy ile Zekeriyaköy'de birlikte yaşayan Duygu Sarışın, önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi.

Hürriyet'in haberine göre; 2 ay sonra ilk kez dışarı çıktığını söyleyen oyuncu, “Diş hekimime gelmek zorundaydım” dedi. Sarışın, karantina günlerini nasıl geçirdiği sorusunu da “Kendi çapımda senaryo yazıyorum, küçük mozaikler yapıyorum” diye yanıtladı.

Bu süreçte ailesini çok özlediğini söyleyen Duygu Sarışın, “Annemle babama sarılmayı çok özledim. 7 aydır temas edemedim onlara” dedi.

Oyuncu, “Karantina günlerinde birçok kişi yemek yapmaya merak sardı. Çağatay Bey mutfakta nasıl?” sorusuna ise şöyle yanıt verdi: “İyidir mutfakta. Ama çok özel sorular bunlar, konuşmayayım.”

Çağatay Ulusoy ile Duygu Sarışın, 2017 yılında rol aldıkları 'İçerde' dizisinde tanışmış ve ardından aşk yaşamaya başlamıştı.

Son Güncelleme: 14.05.2020 09:04:56
ETİKETLERDUYGU SARIŞIN  ÇAĞATAY ULUSOY