UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÇAĞLA ŞIKEL YASAĞI DELDİ!

Önceki gün Ulus'ta bir çiçekçide görüntülenen manken Çağla Şıkel, Coronavirüs ile ilgili tedbirler kapsamında alınan karara uymadı.

ÇAĞLA ŞIKEL YASAĞI DELDİ!

Büyük oğlu Kuzey'i aracının içinde şoförüyle bırakan ünlü manken, küçük oğlu Uzay'la çiçek satın aldı. Gazetecileri görünce şaşkınlık yaşayan ve oğlunu gizlemeye çalışan Şıkel, "Merhaba arkadaşlar, sadece çiçek almak için dışarı çıktım" dedi.

20 yaş altına sokağa çıkma kısıtlaması hatırlatılınca Şıkel, "Sadece çiçekçi için çıktık. Başka bir yere gitmiyoruz" karşılığını verdi.

Pazar gününe denk gelen ve sokağa çıkma yasağı olan 10 Mayıs'ta kutlanan Anneler Günü'nü sadece uzaktan kutladığını belirten 41 yaşındaki manken, "Tabii ki yasak olduğu için uzaktan kutladık. Şimdi de çiçek götüreceğiz. Ancak çocuklar yaklaşmıyorlar. Anneannelerini uzaktan görecekler" şeklinde konuştu.

Coronavirüs salgını için her zaman dikkatli olunması gerektiğini belirten ve mümkün olduğunda dışarı çıkılmaması tavsiyesinde bulunan Şıkel'in, yasağı delerek çocuklarını dışarı çıkarması ise şaşırttı.

Son Güncelleme: 13.05.2020 08:38:11
ETİKETLERÇAĞLA ŞIKEL