UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

“AVM'YE ASLA GİTMEM”

Yeni tip Coronavirüs salgını nedeniyle kapatılan ve dün açılan AVM'lere ilişkin Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Levent Yamanel'den önemli uyarılar geldi. Kendisinin AVM'lere gitmeyeceğini belirten Yamanel, "AVM’ye elbette ki gidilecek ama gezmeye değil" dedi.

“AVM'YE  ASLA  GİTMEM”

Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Levent Yamanel, yeni tip Coronavirüs salgınında kapatılan ve 'yeni normalleşme' adımları kapsamında açılan AVM'lere ilişkin uyarılarda bulundu. Yamanel kendisinin de AVM'lere gitmeyeceğini altını çizdi.

Hürriyet gazetesi yazarı Fulya Soybaş'a konuşan Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Levent Yamanel, ilan edilen 'yeni normal' kapsamında uyulması gereken kuralları ve AVM'lerin yeniden açılmasını şu şekilde değerlendirdi:

"Artık ‘yeni normal’ var. Ve bu yeni normalin kaçınılmaz 4 kuralı var. Kalabalık oluşturmamak, sosyal mesafeyi korumak, maske takmak ve hijyene dikkat etmek. Aşı bulununcaya kadar bu 4’ü önemli. AVM’ye elbette ki gidilecek ama gezmeye değil, ihtiyaçlar için. Gömlek mi alacaksınız? Nokta atışı yapacaksınız. Alıp çıkacaksınız. Anlıyorum, insanlar evde çok sıkıldı ama bu da hayati bir mesele. Ben şahsen, hele ki gezmeye asla gitmem."

Son Güncelleme: 12.05.2020 09:50:30
ETİKETLERcorona virüsü  corona  virüs  AVM