UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SEVCAN YAŞAR’IN AVUKATINDAN İLK AÇIKLAMA!

Geçtiğimiz yıllarda da adı darp olaylarına karışan oyuncu Sermiyan Midyat, sevgilisi Sevcan Yaşar'a fiziki ve psikolojik şiddet uyguladı. Sermiyan Midyat ile yollarını ayıran Sevcan Yaşar'ın karakola giderek şikayetçi olmasının ardından ortaya çıkan olay sonrasında Sermiyan Midyat'a sosyal medyadan tepki yağdı. Oyuncu Sevcan Yaşar'dan konuyla ilgili ilk açıklama Avukatı aracılığıyla geldi.

SEVCAN YAŞAR’IN AVUKATINDAN İLK AÇIKLAMA!

Geçtiğimiz yıllarda adı darp olaylarına karışan oyuncu Sermiyan Midyat, bu kez de sevgilisi Sevcan Yaşar'la karakolluk oldu. Yaşar, fiziki ve psikolojik şiddet gördüğü için Midyat ile ayrıldı. Önceki gece birlikte paylaştıkları Fenerbahçe'deki evlerine giderek eşyalarını almak isteyen Yaşar, soluğu Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü'nda aldı. Sevcan Yaşar, şiddet gördüğü gerekçesiyle Midyat'tan şikayetçi oldu.

Avukatı, genç oyuncunun o gece yaşadıklarını anlattı: "Sevcan, 4 Mayıs'ta birlikte yaşadıkları konutta ilişkisini noktalamak istedi.

Fakat Sermiyan Midyat'ın fiziksel ve psikolojik şiddetine maruz kaldı. Sevcan, 155 Polis İmdat'ı' aradı.

Ardından polisler gelip tutanak tuttu ve Sevcan onların eşliğinde hastaneye sevk edildi. Sevcan, emniyet müdürlüğünde de Midyat'ın tehditlerine maruz kaldı fakat tüm baskılara rağmen geri adım atmayıp ondan şikayetçi oldu."

Sevcan Yaşar'ın iddialarının doğru olmadığını belirten ünlü oyuncu, şu açıklamayı yaptı: "Bir kadına bir fiske vurmam söz konusu değil. Ben aşık oldum, karım olmasını istedim. 2 aydır aynı evdeydik ama olmadı. Şikayetçi olmuş, ifademi verdim. 'Şiddete uğradım' diyor ama darp raporu yok. Çünkü böyle bir olay yok."

 

Son Güncelleme: 10.05.2020 17:31:51
ETİKETLERsevcan yaşar  sermiyan midyat