UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

VENÜS GERİ HAREKETTE

Aşkın güzelliğin temsilcisi Venüs: Gezegenler arasındaki Hiyerarşi de Venüs iktidarı yönetir. Satürn disiplini otoriteyi bilinçaltını kader ve üzüntüyü yönetir. Güneş ve Ay kralları gösterir. Mars ordu lideridir. Merkür Prens olur. Jüpiter Venüs Bakanlar, Satürn hizmetkârlar diğer görevlileri temsil ederken Rahu ve Ketu orduyu oluşturur. Venüs Brahman’dır (Bilgi ile donatılmış). Venüs ekşi aynı zamanda ekşi tatları yönetir. Limon gibi. Venüs Boğa burcunun yöneticisidir.

VENÜS GERİ HAREKETTE

Bu gezegen sevgi ve muhabbetin sosyal etkilerin ve güzelliğin gezegenidir. Retro ‘’R’’ durağan harekette olduğunda kişi sevgisini ne kadar güçlü olursa olsun her zaman gösteremez. Gösterebilmek güçtür. Kişi oldukça utangaçtır. Kişisel doğum haritalarınızda Venüs hangi evde ‘’R’’ hareketini gerçekleştiriyorsa o evle ilgili konularda duygular ifade edilemez ve sevgi sosyal etkinliklerle ilgili konularda karamsarlığa aksiliklere neden olur. Bu dönemlerde Doğum haritanızın bireysel analizini yaptırmak faydalı olacaktır.

Bu geçişleri yaşamlarımızda gezegenin kapsadığı her alanda derin, karanlık  bir mağaraya girmek gibi değerlendirebiliriz. Ya karanlıkta kaybolur ya da saf ve gerçek sevgiyi bularak AŞK ile ışığımızı bulup yaşamlarımızı aydınlatırız.  Venüs durağan konumdayken  geçmişe yönelik korku saplantı kaygı bizi engelleyen sevmekten alıkoyan korkutan pek çok şeyi şifalandırabiliriz tabi bu cesaret ve kararlılık ister. Unutmayalım ki sevmek cesaret sevmek emek sevmek sevilmenin kıymetini bilmek demektir.  Dolayısıyla bu bir geri çekilme, Ruhumuza kalbimize dönme, Bizi sınırlandıran her şey ile yüzleşerek özgürleşme arınma  serbest bırakma zamanıdır. Venüs'ün alanı ilişkiler olduğundan, bu içe doğru dönme bu alanda gerçekleşir.

Bütün insanlar sevgi ister, ama sevilmek sevmek için fedakarlık yapmaya hazır mıyız? Ve sevilmediğiniz bir ilişkide ne kadar kalmak istersiniz? Değer verilmemeye veya değer vermemeye ne kadar dayanabilirsiniz? Ve işte başka bir soru, Eş ya da sevgiliniz sizi tercih yapmaya zorluyor mu? Yapmak istemediğiniz şeyleri onu kaybetmemek için yapıyor musunuz? İlişkimden mutlu muyum ve birlikte olduğum insanı mutlu edebiliyor muyum? Birlikte gülüp birlikte ağlayıp saçmalaya biliyor muyum? Eşimle sevgilim ile gerçekten. İyi bir iletişimimiz var mı? Bunu nasıl geliştirilebilirim? Birbirimizin hassasiyetlerine saygı gösteriyor muyuz?  Geçinmeye niyetimiz var mı? Bu geçişte kendinize bu soruları sormanız faydalı olacaktır.  Çok rahatsız edici, ama sonunda gerçek ilişki ihtiyaçlarınız ve bunların yerine getirilip getirilmediği konusunda muazzam bir netlik kazanacağınız kesin.

Bu geçiş ile çıkarlar üzerine kurulu ilişkiler noktalanırken, Emeğin sevginin saygı ve sabrın olduğu ilişkiler çok daha güçlü bir hale sevginin yücelmesi ile çok daha iyi hale gelecektir. Venüs durağan hareketi süresince sizlere önerim eş ya da sevgilinizi gerçekten anlamaya dinlemeye onu duymak konusunda kalbinizin sesine kulak vermeye özen gösterin. Bu, geçiş güzelliklere ait konularda bilinçaltınız da ilişkilerde yeniden inceleme dönemidir ve bu enerjiyi yararınıza kullanmanın harika bir yoludur isteyin fark edin mücadele edin Sevgi İle beslensin kalplerimiz. 

Son Güncelleme: 10.05.2020 17:15:05
ETİKETLERvenüs  dr şenay devi  astrodeha