UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HÜLYA AVŞAR: MELTEM CUMBUL'U ÇOK KISKANMIŞTIM

İstanbul Film Akademisi’nin internet üzerinden yapılan canlı söyleşisine katılan Hülya Avşar, ‘Gönül Yarası’ filminin ilk önce kendisine teklif edildiğini söyleyerek, Meltem Cumbul'u kıskandığını itiraf etti.

HÜLYA AVŞAR: MELTEM CUMBUL'U ÇOK KISKANMIŞTIM

56 yaşındaki oyuncu ve sunucu Hülya Avşar, İstanbul Film Akademisi’nin internet üzerinden yapılan canlı söyleşisinde samimi itiraflarda bulundu.

 

“Çağan Irmak’ın anlatım dilini çok beğeniyorum. Fatih Akın’ın da anlatım şeklini beğeniyorum. Onlarla çalışma fırsatı bulmadım. Yeni yönetmenlerle ilgili bir şey söyleyemeyeceğim. Televizyon dizilerinden baktığımda da her zaman başka bir yönetmen ismiyle karşılaşıyorum.”

 

Avşar, sunucunun “Sizi Mahsun Kırmızıgül’le bir projede görmek isteriz” demesi üzerine “Mahsun da çok başarılı. Şaşkınım onun bu başarısına” diye karşılık verdi.

 

Ünlü sanatçı programda bir de itirafta bulundu. Meltem Cumbul’un “Gönül Yarası”ndaki performansını çok kıskandığını belirten Avşar, “Yavuz Turgul’u yıllar önce aramıştım."

 

"Sonra beni ‘Gönül Yarası’ için aradı ama o da yaz tatiline denk gelmişti. Hem kendim arıyorum, hem bana böyle bir hikâye geliyor, ben oynamıyorum. Kendimden, herkesten özür diliyorum ama Meltem Cumbul oynamıştı. Çok kıskanmıştım Meltem’i” dedi.

 

Hülya Avşar, “Ricky Martin mi Tarkan mı?” sorusuna “Valla Ricky Martin’i yokladım, Tarkan’ı da yoklayabilirim” şeklinde yanıt vererek güldürdü. Hülya Avşar, 1998 tarihinde “Hülya Avşar Show”da Ricky Martin’in poposunu ellemişti.

Son Güncelleme: 10.05.2020 11:31:35
ETİKETLERcorona  hülya avşar  itiraf  uçankuştv