UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

"HERKES GİBİ AŞIK OLDUM!"

Oyuncu Sermiyan Midyat, sevgilisi Sevcan Yaşar’a şiddet uyguladığına dair çıkan iddialara ilişkin sosyal medya hesabından kamuoyu açıklaması yayınladı.

"HERKES GİBİ AŞIK OLDUM!"

Ünlü oyuncunun açıklaması ise şöyle: "Öncelikle 20 yılı aşkın süredir yalnızca ürettikleriyle izleyicisinin karşısına çıkmaya gayret eden bir yazar, yönetmen ve oyuncu olarak böylesi bir hadiseyle gündemi meşgul ettiğim için çok şaşkınım ve üzgünüm. 

Herkes gibi aşık oldum, herkes kadar hayaller kurdum.

İnsanlar bambaşka hayatlardan, farklı geleneklerden, apayrı sosyal çevrelerden gelip aşık olduklarıyla bir ömür kurmak isterler. Tam da bu yüzden çiftler arasında yaşanan fikir ayrılıkları, tartışmalar olağandır.

Tartışma ise ancak empatiyle, saygıyla, anlayışla mümkündür. Ötesi ne insan onuruyla, ne vicdanla, ne insafla, ne ahlakla, ne beyefendilikle, ne hanımefendilikle bağdaşabilir.    

Yakın zamanda ayrılık yaşamış olduğum eski kız arkadaşım Sevcan Yaşar’a ruhsal ve fiziksel şiddet uyguladığım iddiası elbette ki asılsızdır.

Bırakalım ilişkiyi, sevgililiği… genç bir kadın oyuncu arkadaşımın böylesi bir duruma maruz kalmasının karşısında duracak ilk insanlardan biri ben olurum.

Ancak bu üzücü iddiaya dair tüm ifadeler, olan ve olmayan deliller adli makamlara iletildiğinden detaylı bir açıklama yapmam hukuken yanlış olacaktır.

Hem aşk iki kişiliktir ve ayrılık da sevdaya dahildir.

Bu nedenlerle konuya dair ilk ve son açıklamam bundan ibarettir.

Dünyaca olağanüstü günlerden geçiyoruz.

Evde kalın, sakin olun, empatiyle, saygıyla ve anlayışla kalın.

Sağlıkla ve sevgiyle

Sermiyan Midyat"

Son Güncelleme: 6.05.2020 17:18:26
ETİKETLERsermiyan midyat  sevcan yaşar