UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BEBEĞİN SOKAĞA BIRAKILMASIYLA İLGİLİ YENİ DETAYLAR!

İstanbul Küçükçekmece’de yeni doğan bebeğin sokağa atılmasıyla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Cansel K.'nın sevgilisinden hamile kaldığını ve bunu 7'nci ayda anladığını söylediği öğrenildi. Evli olan Cüneyt A.'nın bebeği, "Eve götürürüm" diyerek Cansel K.'dan aldığı ve boş arsaya bıraktığı kaydedildi.

BEBEĞİN SOKAĞA BIRAKILMASIYLA İLGİLİ YENİ DETAYLAR!

Küçükçekmece'de yeni doğan bebeği boş arsaya bıraktığı gerekçesiyle gözaltına alınan Cansel K. ve Cüneyt A.'nın ifadeleri ortaya çıktı. Küçükçekmece'de boş arsada yeni doğmuş bir bebek bulunması üzerine ilçe emniyet müdürlüğü ekipleri olayla ilgili çalışma başlattı.  Yapılan çalışmalar sonucunda Küçükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bebeği boş arsaya bıraktığı belirlenen Cüneyt A.(25), ona yardım eden arkadaşı Yusuf K.(22) ve bebeğin annesi Cansel K.(22)'yi gözaltına aldı. Adliyeye sevk edilen 3 kişi serbest bırakıldı.

Anne Cansel K.'nın pazarcılık yapan Cüneyt A. ile 3 yıldır sevgili olduğu, hamile kaldığı ve bu durumu ailesinden sakladığı öğrenildi. Hamile olduğunu 7'nci ayında fark eden Cansel K.'nın bebeği aldıramayınca doğurmak zorunda kaldığını söylediği kaydedildi. Bebeği doğurduktan sonra Cansel K.'nin bebeği eve götüremeyeceğini söylemesi üzerine, Cüneyt A.'nın "Ben eve götürürüm" diyerek bebeği aldığı ve boş arsaya bıraktığı öğrenildi.  Savcılık ifadesinde Cansel K. "Bebeği arsaya bıraktığını polisten öğrendim" derken, baba Cüneyt A.'nın ise "Biz evleneceğiz, evlendiğimizde de çocuğumuzu alacağız" dediği kaydedildi.

Son Güncelleme: 6.05.2020 10:45:14
ETİKETLERbebek  savunma