UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

YAĞMUR AŞIK'IN HAPSİ İSTENİYOR!

Eski futbolcu Emre Aşık’ın eşi Yağmur Aşık, kendisi hakkında “Çocuğuna şiddet uyguluyor” diye şahitlik yapan okul müdürünü “Yüzüne kezzap atacağım, okulu yakacağım” diyerek tehdit etti. Aşık’ın iki yıla kadar hapsi isteniyor

YAĞMUR AŞIK'IN HAPSİ İSTENİYOR!

Günaydın’ın haberine göre; Emre Aşık, boşanma aşamasındaki eşi Yağmur Aşık'ı çocuklarını darp ettiği ve kötü davrandığı için mahkemeye vermişti. Çocukların darp edildiğini gösteren fotoğraflarına rağmen, anne Aşık suçlamayı reddetmişti. Ancak oğlunun eğitim gördüğü okulun müdürü Asiye K., küçük E.'nin yaşadığı psikolojik bunalıma tanıklık ettiğini söyleyip şahit olarak ifade vermişti.

Okul müdürü Asiye K., geçtiğimiz günlerde savcılığa başvurarak Yağmur Aşık tarafından tehdit edildiğini söyledi. Asiye K., "Beni önce 'Kadınsın, başına her türlü iş gelir' diye, sonra da 'Yüzüne kezzap atacağım, okulu yakacağım' diye tehdit etti" dedi. Okul müdürü uzlaşmayı kabul etmeyince Yağmur Aşık hakkında 2 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

"Biz karı-kocayız, aile işlerine karışma, yalnız bir kadınsın, başına her türlü iş gelebilir. Seni dağa kaldırtacağım, çırılçıplak, serserilere leş edeceğim. Ailene ve yakınlarına zarar vereceğim, yüzüne kezzap atıp okulunu yakacağım."

İŞTE YAĞMUR'UN VUKUATLARI

Sokakta bulduğu baykuşu tedaviye götürdüğü veterineri dövdü.

Hastanede bir otoparkçıyı darp ettı.

Dayak attığı görümcesi savcıya koştu.

Emre Aşık'ın avukatını tehdit etti. avukat, 8 ayrı suçtan şikayetçi oldu.

Son Güncelleme: 6.05.2020 08:55:56
ETİKETLERemre aşık  yağmur aşık