UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

90 GÜN ÖDEME YOK!

Bayram dönemlerinde banklar da müşterilerinin finansman ihtiyaçlarının karşılanması amacı ile kredi kampanyaları düzenlemektedir. En düşük faiz oranları ile kredi çekmek isteyen vatandaş için 3 ay erteleme, 60 ay vade, düşük faiz, internetten başvuru, aylık düşük ödeme, dosya ve sigorta masrafı desteği gibi promosyonlar devam ediyor.

90 GÜN ÖDEME YOK!

Ramazan Bayramı yaklaşırken bankalar kredi faizleri için kampanyalar düzenlemeye başladılar. TEB, ING, QNB, Denizbank, Garanti BBVA, Akbank, Ziraat-Vakıf ve İş Bankası kredi faiz oranları araştırılıyor. 2020 Bayram Kredisi ürünleri; düşük faiz oranları, indirimli dosya masrafları ve küçük taksit tutarları ile en cazip ihtiyaç kredisi fırsatlarını sunuyorlar size! En iyi kredi tekliflerini karşılaştırmak ve bu tekliflere başvurmak ise tamamen ücretsiz. Her bankanın bayram kredisi ürünü için sunduğu kredi faiz oranı farklı. İşte banka banka tüm detaylar:

RAMAZAN BAYRAMI KREDİ VEREN BANKALAR

Denizbank,İş Bankası,Vakıflar Bankası,Türkiye Ekonomi Bankası,T.C. Ziraat Bankası,Halk Bankası,Garanti Bankası,Denizbank,Odeabank

Bayram Kredileri Neden Avantajlı?

Kampanya olduğundan daha düşük faiz ödersiniz.Bayrama özel erteleme fırsatından yararlanabilirsiniz.Kampanya dahilinde dosya masrafı ödemezsiniz.

Bayram kredisi veren bankaların kampanyalarını karşılaştırabilir, en düşük faizi tespit edebilirsiniz. Yılbaşı ve özel günlerde verilen bu krediler bankaların mevduat toplam durumlarına göre hesaplanmakta faiz oranları ve vadeleri buna göre belirlenmektedir.

Son Güncelleme: 4.05.2020 07:52:59
ETİKETLERbanka  kredi  bayram kredisi