UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GÜZEL MODEL NOT BIRAKIP İNTİHAR ETMİŞTİ!

Alkol ve uyuşturucu bağımlılığı ile mücedele eden ABD'li model Ashley Mattingly, evinde ölü bulundu. 33 yaşındaki modelin not bırakıp intihar ettiği öne sürüldü.

GÜZEL MODEL NOT BIRAKIP İNTİHAR ETMİŞTİ!

ABD'nin Teksas eyaletinin Austin şehrinde yaşayan model Ashley Mattingly, polis tarafından 16 nisanda cansız halde bulunduğu açıklandı.

People dergisine konuşan modelin kız kardeşi Christy Deweese ve ikiz erkek kardeşi Billy, Mattingly'nin görünüşe göre intihar ettiğini ve arkasında bir not bıraktığını belirtti.

Aile yaptığı açıklamada, "Perşembe gecesi geç saatlerde pek çok kişinin dikkatini çeken bir kişiliğe sahip sevgili kız kardeşimizin hayatına son verdiğinin düşünüldüğünü öğrendik. Ashley birkaç yıl önce evine kapanmıştı ve Austin'de yaşıyordu. Ashley'nin alkol ve madde bağımlılığıyla mücadele ettiği sır olmayabilir fakat o iyileşmek istiyordu ve bunun için çabalıyordu" ifadelerini kullandı.

Modelin kardeşlerine göre, Mart 2011'de Playboy güzeli olarak tanınan kız kardeşleri, sağlık durumunu kontrol etmesi için bir arkadaşının polisi aramasının ardından evinde ölü bulundu.

2011'de playboy güzeli seçilen Ashley Mattingly, daha sonra bir dizi talihsizlikler yaşadı.

2012 yılında, eski erkek arkadaşı eski Prison Break yıldızı Lane Garrison tarafından Beverly Hills'teki evinde şiddet gördü.

Daha sonra alkol ve uyuşturunun pençesine yakalanan model son üç yıl evinden çıkmamıştı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 20:25:50
ETİKETLERabd  model  intihar