UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

AKREP BURCUNDA SÜPER DOLUNAY GERÇEKLEŞİYOR!

7 Mayıs 2020 Akrep burcunda Süper Dolunay gerçekleşecek.Kundalini uyanıyor muazzam bir güç açığa çıkıyor. Ortaya çıkan şuur genişlemesi biyolojik işlevlerden kişisel ilişkilere, realite anlayışımızdan dünyada etkinliğimize dek varlığımızın her tarafını etkileyecek.

AKREP BURCUNDA SÜPER DOLUNAY GERÇEKLEŞİYOR!

 Hayal edemeyeceğimiz yönlerde ve hiç bir zaman tam anlayamayacağımız şekillerde değişip gelişim sürecinin kapılarını aralıyoruz bu dolunayda.

Akrep Dolunayı bir dönüşüm zamanını temsil ettiği için her zaman güçlü bir aydır.

Akrep Süper Ay'ın ışığı altında, yaşamlarımızda ve çevremizdeki dünyada değişiklik yapma gücünü  fark edeceğimiz kullanacağımız zaman süreci, Serbest bırakma arınma yeni yaşamsal zihinsel alan yaratma için güçlü bir zaman her birimiz için.

Bir sonraki Dolunay bir Tutulma olacak, bu yüzden bu enerji de bizi gelecekteki daha büyük bir salınım noktasına hazırlıyor.

10 Mayıs'ta  Satürn R 'Geri Hareketi' başlıyor.

SATÜRN: Yıldızların öğretmeni Satürn yıllara göre ‘’R’’geri harekette bulunur 4 ila 6 ay sure ile bu konumda kalır. Satürn doğum haritamızda ‘R’ hareketini hangi evde gerçekleştiriyorsa o evle ilgili konularda Yaşamdan aldığımız dersleri değerlendirmemiz tepki ve davranışlarımızı kontrol altına almamız olgunlukla davranışlarımızı belirlememiz kontrollü olmamız gereken zamanlar geçmişte yaşanan pişmanlıklara bir yenisini daha eklemek istemiyorsak bu sürede aldığımız dersleri yaşamımıza aktarmalıyız.  Fakat bu gerilemeyi dikkate değer kılan en önemli etken, Satürn'ün Mart ayında Kova burcunda ki geçişine başlamış olması. Bu büyük bir değişiklikti ve biz bu gerileme sırasında yeniliklere hazır olmalıyız eskiyi bırakma zamanı geldi.

Satürn Kova burcunda geriye doğru hareket ederken, kendimizi 21 Mart'tan bu yana hayatımızda mevcut olan temalara bakarken bulacağız.

Birçoğu için, bu, kilitlenmelerin başladığı zamandı, bu yüzden Mayıs ayında buna büyük bir vurgu yapacağız.

Temmuz ayında Satürn , son 2,5 yıldır üzerinde çalıştığımız Karmik derslerin son hediyelerini sunmak için sonunda Oğlak'a son bir kez ulaşacak  uyananlar fark edenler kendilerini geliştirenler için mükafat zamanı maddi ve manevi.

12 VE 13 MAYIS VENÜS R 'GERİ HAREKETTE'

Bu gezegen sevgi ve muhabbetin sosyal etkilerin ve güzelliğin gezegenidir. Retro ‘’R’’ geri harekette olduğunda kişi sevgisini ne kadar güçlü olursa olsun her zaman gösteremez. Gösterebilmek güçtür. Kişi oldukça utangaçtır. Kişisel doğum haritalarınızda Venüs hangi evde ‘’R’’ hareketini gerçekleştiriyorsa o evle ilgili konularda duygular ifade edilemez ve sevgi sosyal etkinliklerle ilgili konularda karamsarlığa aksiliklere neden olur.

Satürn'den hemen sonra,  Venüs, Haziran sonuna kadar sürecek olan Retro geri hareketine başlıyor.

Bu retro da döngünün ruhsal olarak oldukça etkili olacağını söylemeliyim ve kalple ilgili konularda güçlü sezgisel görüşler veya hayaller getirebilir bizlere.

Venüs geri harekette iken  kendimiz, başkaları ve para ile ilişki söz konusu olduğunda her zaman bir iyileşme ve affetme zamanıdır, bu nedenle venüs geri hareketi başlarken bu eğilimimizin yükseldiğini fark edebiliriz.

14 MAYIS JÜPİTER R 'GERİ HAREKETTE'

Jüpiter ilerlemenin iyimserlik felsefenin idealizmin gezegenidir. Jüpiter R geri harekette olduğunda kişi kendi dini ve felsefi inançlarını ideallerini ahlakını kendisine öğretildiği tarzda değil kendi bildiği şekilde yorumlamaya oluşturmaya başlar. Sezgisel cevaplar araştırır ve kendi içimizde aradığımız cevapları bulur detaylara takılmayız. Genel olarak başkalarının umduğu çıkış noktalarını kullanarak ilerleme sağlanır.

Jüpiter ayrıca 14 Mayıs'ta geri hareketine başlıyor ve bu da evrendeki enerjinin yavaşlamasına katkıda bulunur.

Bu gerçekten yaşadıklarımızı olumsuzlukları arkamızda bırakma hatalarımızı gözden geçirme geri izleme,  doğruyu bulma  ve yansıtma zamanıdır.

Jüpiter geri harekette olduğunda bolluk temalarını ve refah duygularımızı vurgulayacaktır.

Ayrıca bizi, Aralık 2019'un sonunda, özellikle de finans ile ilgili konularda  heyecan verici temalara bakmaya davet edecektir.

Gökler rehberiniz yolunuz ışık olsun...

Dr.Astrolog Şenay DEVİ

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERşenay devi  astroloji  burçlar  astrodeha