UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

AYŞE ÖZYILMAZEL İSYAN ETTİ

Ayşe Özyılmazel, Mehmet Üstündağ bugün yayımlanan “Ayşe senin derdini anlıyorum” başlıklı köşe yazısına sosyal medyadan isyan etti.

AYŞE ÖZYILMAZEL İSYAN ETTİ

Mehmet Üstündağ’ın dün Hürriyet’te yayımlanan “Geçmişinden Kurtulmazsın” başlıklı yazısında, Mustafa Sandal’ın Cem Yılmaz ile 2017 yılında “Arif V 216” filminde aynı seti paylaştığını ve Yılmaz’ın geçmişte yaşandığı iddia edilen Sandal- Defne Samyeli ilişkisini öğrendiğini öne sürmüştü.

Ayşe Özyılmazel, Mehmet Üstündağ’ın yazısına “Ne kadar çirkin” diyerek tepki göstermesinin ardından ünlü isimler de Üstündağ’ı eleştirmişti.

Mehmet Üstündağ bugün yayımlanan “Ayşe senin derdini anlıyorum” başlıklı köşe yazısında Ayşe Özyılmazel’i sert sözlerle eleştirdi. Üstündağ köşe yazısında, “Geçmiş denilince tüylerinin diken diken olması gayet normal Ayşe... Çünkü “geçmiş” dendiğinde senin aklına kanser hastası bir kadın ölüm döşeğindeyken, o kadının kocasıyla yaptığın düğün geliyor. Yaptığın o vicdansızlık, bir vicdan azabı gibi yakanı bırakmıyor. Bu nedenle seni mazur görüyorum” ifadelerini kullandı.

Üstündağ’ın bu köşe yazısına ise Ayşe Özyılmazel adeta ateş püskürdü. Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Özyılmazel, “Sevilme, sığınma ihtiyacım beni bu tuzağa düşürdü. Kimi sevmeye kalksam karşıma bu çıktı. Yıllarca sosyal medyadan hakaret sildim ben. Kimse elimi tutup sevgilim demek istemedi. Bir kadının hayatını böyle yerle bir ettiniz işte” diyerek isyan etti.

Ayşe Özyılmazel’in paylaşımı şu şekilde:

Kullandıkları korkunç dil yüzünden kadınlardan özür dileyeceklerine, aynı yoldan gaza basıp devam ediyorlar. Benim geçmişime gelince; kalbim ferah çünkü sizin gibilerin olduğu medya, kalemleriyle ezemedikleri için yalanlar ve iftiralarla linç ettirdiniz beni.

Koskoca adam Ali Taran’a kimse tek kelime sormamakla beraber, hemen Yetenek Sizsiniz koltuğuna jüri yapıldı. Ben 9 sene yazarların içinde en düşüğü olan gazete maaşımla tek başıma yaşamaya ve hakaretleri göğüslemeye çalıştım. Kimse gerçeği duymak istemedi.

Kimse adama kardeşim sen karından boşanmış, Ayşe ile tanışmış ve 20 günde kızla evlenmişsin. Sen kıza ne anlattın? Kızı neye inandırdın diye sormadı! Çünkü sorulması kimsenin işine gelmezdi. Genç ve ünlü Ayşe’yi ahlaksız ilan etmek daha biberli haberdi.

Ali Taran’a sorun ne cevap verecek. Hakkımda yazılar yazıldığında, tv programlarında en yakınlarım beni sattığında ayaklarına kapanıp “Ali ne olur beni koru, bir cümle çık gerçeği söyle, hayatımı karartacaksın lütfen” diye ağladığımda. Ali Taran “Hayır” demedi mi?

Ben 20 günde tanımadan kalbini bilmeden bir adamla evlendiğim için pişman mıyım? Evet. 9 senedir çektiğim acıyı, sıkıntıyı hiçbir şey onaramaz. Ama bir yandan da iyi ki oldu bu felaket diyorum. Beni daha iyi, anlayışlı, şefkatli yaptı.

9 senedir ne desem, ne yapsam, kimi sevmeye kalksam karşıma bu çıktı. İnsanlara kendimi anlatmaktan bıktım. Yıllarca sosyal medyadan hakaret sildim ben. Kimse benimle çalışmadı. Kimse elimi tutup sevgilim demek istemedi. Bir kadının hayatını böyle yerle bir ettiniz işte.

Sevilme, sığınma ihtiyacım beni bu tuzağa düşürdü. Kadınlarda olan bir şey bu maalesef. İki ilgiye koşarak gözümüz kör gidiyoruz. Ben babamdan görmediğim ilgiyi, şefkati buldum sanmıştım. Tek başınalıktan yorulmuştum. İşte en büyük hata buydu sonra anladım.

Önce benim kendimi sevmem gerekirdi. Bir koruyucuya ihtiyaç duymamayı, Allah’a ve kendime inanmayı bu süreçle öğrendim. Ne olursa olsun yaşam sevincimi yitirmedim. Kimselere de bu halimi belli etmedim. Ama bugün artık susmamayı seçiyorum. Çünkü ömrümü daha fazla harcatamam.

Ayrıca o çirkin yazıyı yazan arkadaşım Mehmet Üstündağ, bu yazıya tepki veren tek kişi ‘geçmişi bozuk’ dediğiniz Ayşe değil. Aklı başında olan herkes. Yine bir kadını ‘geçmiş’ ile karalamaya devam ederek cevap verirseniz insanlık namına bir arpa boyu yol alamazsınız.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13