UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

AYLİN COŞKUN’A ŞOK SUÇLAMA

İş insanı Tevfik Cantemur, şarkıcı Aylin Coşkun’u mallarını yağmalamakla suçladı. Savcılığa başvuran Cantemur “Tehditle lüks aracımı ve evimi aldı” dedi. Coşkun ise insanını ortaklık için verdiği 17,5 milyon doları geri ödememekle suçladı.

AYLİN COŞKUN’A ŞOK SUÇLAMA

İş insanı Tevfik Cantemur, şarkıcı Aylin Coşkun'u mallarını yağmalamakla suçlayıp savcılığa başvurdu.

Sabah’ın haberine göre; İç giyim firması sahibi Tevfik Cantemur, şarkıcı Aylin Coşkun'u savcılığa şikâyet etti. İş insanı, "Aylin Coşkun bana ulaştı, şarkıcı olduğu için sponsor arıyordu, yardım istedi. 2018'de klip çekimi için borç verdim. Ardından çek ve senet verdim. Coşkun, borcunu ödemeyi reddedip çocuklarımı kaçırmakla tehdit etti" diye konuştu.

YARDIM EDİN BANA

Cantemur, suçlamalarına şöyle devam etti: "Coşkun, adamlarıyla beni tehdit etti. Zorla adıma kayıtlı Acarkent'teki üç milyon değerindeki evimi aldı. Ben bu sebeple intihara kalkıştım. Benden sürekli para almaya devam ediyor. Yine kurtulamadım, yardım edin." Savcılık soruşturma başlattı.

İŞTE TEVFİK CANTEMUR'UN SUÇLAMALARI

 Benden sürekli para istiyor. Evim, lüks cipim gitti.

 Bugüne kadar yaklaşık 4 milyon 620 bin dolar para verdim.

Verdiğim çek ve senetleri iade etmediği gibi senetlerin alacaklısı olduğunu ileri sürerek bana 4 milyon liraya yakın icra takibi başlattı.

AYLİN COŞKUN’UN SAVUNMASI

Yürütülen soruşturma kapsamında ifadesine başvurulan şarkıcı Aylin Coşkun, "Tevfik Cantemur, sahibi olduğu şirkete ortak olmamı istedi. Bunun için 17 milyon 500 bin dolar para verdim. Şirkete ortak oldum. Sonra borcunu ödeyemedi ve ben de alacağımı gayrimenkulle araç üzerinden sağlamaya çalıştım" dedi.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERtevfik cantemur  aylin coşkun