UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SERDAR ORTAÇ, DEMET AKALIN'DAN ÖZÜR DİLEDİ!

Serdar Ortaç’ın Ebru Gündeş ile arasının açılmasına sebep olarak gösterdiği Demet Akalın “Ramazan günü Ortaç’a tüm kalbimle akıl sağlığı diliyorum” dedi. Sonrasına ise Serdar Ortaç’tan Akalın’a özür mesajı geldi.

SERDAR ORTAÇ, DEMET AKALIN'DAN ÖZÜR DİLEDİ!

Serdar Ortaç, bir dönem yakın arkadaş olduğu Ebru Gündeş ile arasının açılma nedeni olarak Demet Akalın’ı gösterdi.

Demet Akalın, hakkındaki bu iddialara Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarla yanıt verdi.

“Akıllanmıyor adam, enteresan!” diyen Akalın, “Ramazan günü Ortaç’a tüm kalbimle akıl sağlığı diliyorum. Gündeş gazla değil, kalbiyle yaşayan dev sesli dostumdur. Öğrendiğimde kapısında bitmişimdir.” ifadelerini kullandı.

Ünlü şarkıcı ayrıca, “Telefon denen şey elinde oluyor insanın. Arıyorsun, açılıyor. Kapı da öyle. Gidiyorsun, açılıyor. Dua et ramazan! Yıllar önce hapishaneye giderken beyefendi, Gündeş arkasından arabayla takip ediyordu. Unutuyor herhalde, ne diyeyim. Kendi kişiliğini bana niye bağlamış seneler sonra anladım. ‘Çantalarınızı yiyin’ dedi ya, ona istinaden. Dost dosttur! Aramak da, gitmek de insanın elindedir! Hele ki hapse girerken arkamdan gelen biriyse… Akıllanmıyor adam, enteresan!”  dedi.

Akalın’ın bu sert açıklamasından Serdar Ortaç da konuştu.

“Röportajın tamamını dinleyin. Ebru ile aramı, Demet’in bozduğu falan yok. Çok üzüldüm. Bu patavatsızlığım için de herkesten özür diliyorum. Ben eşekliğim yüzünden bu hale geldi olay. Sadece dedikodular bizi buraya kadar getirdi. Herkesten özür diliyorum.”

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERSEDAT ORTAÇ  DEMET AKALIN