UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BELEDİYE BAŞKANI YASAĞI İHLAL EDİP MANİKÜRCÜYE GİTTİ

ABD'de Beaumont Belediye Başkanı Becky Ames, emri doğrultusunda kepenk indirmesi gereken bir manikürcüye yüzünde maskeyle girerken görüntülendi. Ames, manikürcüye gitmesini hatalı bir karar olarak nitelendirerek özür diledi, geçen salı o salona hiç gitmemesi gerektiği açıklamasını yaptı

 BELEDİYE BAŞKANI YASAĞI İHLAL  EDİP MANİKÜRCÜYE GİTTİ

Anadolu Ajansı'nın (AA) New York Post'tan aktardığı habere göre Beaumont Belediye Başkanı Becky Ames, geçen salı günü kendi emri doğrultusunda kepenk indirmesi gereken bir manikürcüye yüzünde maskeyle girerken görüntülendi.

Birçok kişinin şikayetçi olması üzerine Teksas Ruhsat ve Mevzuat Dairesi ile Jefferson Bölge Başsavcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı.

Manikürcüye gitmesini hatalı bir karar olarak nitelendiren ve özür dileyen Ames, "Geçen salı o salona hiç girmemeliydim. Diğerlerinin fedakarlıkta bulunmasını isterken niyetim kendime şahsi ayrıcalık tanınması değildi. Gerçekten çok pişmanım" ifadesini kullandı.

Ames, ojelerini çıkarmak için aseton ihtiyacıyla gittiği ve içeride 10 dakika geçirdiği manikürcüde o sırada sadece salonun sahibinin bulunduğunu da sözlerine ekledi.

ABD'de belediye başkanı Kovid-19 nedeniyle verdiği 'Evde kalın' emrini kendisi ihlal etti,

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERabd  belediye başkanı  yasak