UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

CAN ATAKLI DA İSYAN ETTİ!

UçanKuş TV’nin ısrarla gündeme getirdiği hastane yolları olayına Ataklı da “Feci” el attı!

CAN ATAKLI DA İSYAN ETTİ!

ANILCAN TANRIYAR YAZIYOR:

Türkiye’de habercilikte son dönemde en büyük sıkıntılardan biri “bir haber” yapıldığında hemen yandaş/candaş yakıştırmaları yapılması… İşte günlerdir İstanbul Belediyesi’nin, muhteşem bir yapı olan Başakşehir Şehir Hastanesi yollarını yapmamasını ısrarla gündeme getiriyoruz. Birileri çıkıp hemen siz yandaşsınız demeye başlıyor.

Ya öncelikle, haber doğru mu yanlış mı diye sorsanız, araştırsanız.

Yok, yok… İmamoğlu’nu eleştirdiniz siz yandaşsınız! G.Antep Belediyesi’ni eleştirdiniz, siz candaşsınız!

Biz bunlardan etkilenir miyiz, asla… 20 yıllık UçanKuş, çok göze batmadan(çünkü tarafsız) yıllardır siyasi haber yapmasına rağmen kimse tarafından taraflı olmakla itham edilemez.

Ve şimdi beni medya konusunda ümitlendiren bir konuşmayı yakaladım. Sayın Can Ataklı. Mesleğe yıllarını vermiş ve CHP’ye yakınlığıyla bilinen bir isim. Kendisi rahmetli annemin arkadaşı, babamın arkadaşıdır. Hatta yıllarca babamı soran insanlar, babam Can Tanrıyar’la Can Ataklı’nın ismini karıştırmışlardır.

Konuyu dağıtmadan; bir baktım Can Abi, İstanbul Belediye’sinin bu hatasını, bizim UçanKuş gibi affetmemiş ve demediğini bırakmamış… Çok da güzel konuşmuş… Şimdi ona ne diyecekler? “Saf değiştirmiş” mi?

Kendini bilen gazetecilere bu yaftaları takmakla hiç boşuna uğraşmayın. Bildiğini, gördüğünü haber yapan insanları asla etkileyemezsiniz.

Bir dönem bizim haberlerimizden rahatsız olanlar “Ya bunlar magazinci değil miydi?” diye takılıyorlardı. Şimdi çok güçlenen ve artık her saat başı verilen haber bültenlerimizden sonra artık bu lafı da edemez oldular!

Biz kimseye kendimizi ispat etmek zorunda değiliz. Uçankuş’un farkı, “Uçan’ı kaçanı yakalar ve yazar, yayınlar, boyun eğmez”!

Şimdi bu yazının altına da isterseniz, yandaş, candaş, magazinci, v.s v.s ne isterseniz yazabilirsiniz. Ama bizim gibi kişilere “yalan yazıyorsunuz” diyemezsiniz! Bizim için değerli olan da bu! Doğru haberi yapmak. Takdir etmeyenlere kısır döngülerinde yandaş/candaş yazmak serbest…Keşke yönlendirici, yol gösterici insanlar da sosyal medyalarda yorum yapsa, buraları trollerden temizlense! (Bu arada Can Abi’nin yorumunun tamamını internet sitesinde izlemenizi tavsiye ederim. Ders gibi)



Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13