UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

PARS’IN MEZARI TAŞINACAK

Ses sanatçısı Onur Akay, Ebru Şallı'nın 9 yaşında vefat eden oğlu Pars Tan'ın mezarının 1 yıl sonra Zincirlikuyu'daki Aile Kabristanı'na taşınacağını söyledi.

PARS’IN MEZARI TAŞINACAK

9 yaşındaki oğlu Pars’ı kaybetmenin acısını yaşayan Ebru Şallı, sosyal medyada son ana kadar yaptığı paylaşımlarla eleştirilerin odağı oldu. Ses sanatçısı Onur Akay, sosyal medyadan pilates videoları paylaştığı için eleştirilen Şallı’nın o kayıtları daha önce çektiğini söyledi.

Akay, “Paylaşımlarının çoğu eskiydi. Oğlu iyileşmeden evlenmeyi kabul etmemiş, iyileşince ise mutluluktan havalara uçarak dünya evine girmişti. Ancak 3 ay önce Pars’ın rahatsızlığı yeniden nüksetti ve hayata tutunamadı” dedi. Akşam’ın haberine göre Akay, ayrıca Coronavirüs önlemleri nedeniyle Zincirlikuyu Mezarlığı’nda bulunan aile kabristanına defnedilemeyen Pars’ın bir yıl sonra Kilyos Mezarlığı’ndan taşınacağını söyledi.

Onur Akay, Ebru Şallı ile ilgili sosyal medya hesabından çarpıcı açıklamalarda bulundu. Geçen perşembe günü vefat eden minik Pars Tan, salgın nedeniyle Kilyos Mezarlığı’na defnedildi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERpars tan  onur akay  ebru şallı  mezar  çocuk