UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BABASINA KIZDI, YAPTIKLARIYLA KAN DONDURDU!

Denizli'de babasıyla kavga edip ardından sinirlenen adam, evinin balkonunda yer alan yaklaşık 7 bin TL değerindeki kombiyi parçalayıp aşağı attı. Şahıs, sonrasında ise kombiye gaz akışı devam eden doğal gaz borusunun yanında sigara yaktı.

BABASINA KIZDI, YAPTIKLARIYLA KAN DONDURDU!

Olay, Merkezefendi ilçesi Değirmenönü Mahallesi 1598/1. Sokak'ta meydana geldi.

İddialara göre Ümit Uğur K. (27), henüz belirlenemeyen bir nedenle telefonda babası ile tartıştı. Öfkelenen şahıs, evinin balkonuna çıkıp çalışan kombiyi parçalamaya başladı. Şahıs, ardından parçaladığı kombiyi ve bardak, tabak gibi mutfak eşyalarını sokağa attı.

Durumu gören çevredeki vatandaşlar polisi aradı. Bu sırada tekrar balkona çıkan Ümit Uğur K., parçaladığı kombiye gaz akışı devam eden doğal gaz borusunun yanında sigara yakarak içmeye başladı.

Olay yerine gelen polis ekipleri ise ilk iş olarak doğal gaz vanasını kapatıp, gaz akışını kesti. Kombiye su gelen borudan da suyun boşa aktığını fark eden ekipler, Ümit Uğur K.’yı suyu kesmesi konusunda ikna etti. Balkondan sağa sola tehditler savuran şahsı polis ekipleri uzun süre sakinleştirmek için uğraştı.

Polis ekiplerinin sonunda sakinleştirmeyi başardığı şahsın psikolojik sorunları olduğu öğrenildi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERdenizli  baba  çocuk  kavga