UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KARANTİNA SÜRELERİ BİTTİ!

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle karantinaya alınan vatandaşlar, 14 günlük sürenin ardından evlerine gönderilmeye başlandı.

KARANTİNA SÜRELERİ BİTTİ!

Bursa'da, Sırbistan, Belarus ve Katar'dan gelen ve tedbirler kapsamında Kredi Yurtlar Kurumuna (KYK) bağlı yurtlarda karantinaya alınan 201 kişi, gözetim sürelerinin dolmasının ardından tahliye edildi. 

İZMİR'DE 75 KİŞİ EVİNE GÖNDERİLDİ

Kamerun'dan gelen ve tedbirler kapsamında İzmir'deki öğrenci yurdunda karantinaya alınan 75 kişi, gözetim sürelerinin dolmasının ardından tahliye edildi.

MERSİN'DE 109 KİŞİ MEMLEKETİNE DÖNDÜ

Çeşitli iş kollarında çalıştıkları Kuzey Kıbrıs'tan getirilerek Mersin'de gözetim altında tutulan 109 kişi, karantina sürelerinin dolması üzerine memleketlerine uğurlandı.

MANİSA'DA 318 KİŞİ TAHLİYE EDİLDİ

ABD ve Etiyopya’dan gelerek Manisa İl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Muradiye Kız Öğrenci Yurdunda misafir edilen 318 kişi, 14 günlük karantina sürecini tamamladı. Bu kişiler, yapılan sağlık kontrollerinin ardından yurtlardan tahliye edildi.

MUŞ'UN 2 KÖYÜNDE KARANTİNA UYGULAMASI BİTTİ

Muş'ta 14 günlük karantina, 6 köyden 2'sinde sona erdi. Karantina süresi sona eren, merkeze bağlı Yazla ve Alagün köyünde hayat, normale döndü. Merkeze bağlı Karaağaçlı beldesi ile Korkut ilçesine bağlı Güneyik köyü, Bulanık'a bağlı Yazbaşı ve Demirkapı köyleri ile Malazgirt'in İyikomşu köyünde ise karantina uygulaması sürüyor.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERkarantina  haber  gündem