UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

CEZAEVİNDEN ÇIKAN KADIN MAHKUMUN SEVİNCİ!

İnfaz düzenlemesiyle Bakırköy Kadın Tutukevi'nden tahliye edilen bir kadın mahkumun özgürlüğüne kavuşunca kollarını açarak yaşadığı sevinç dikkat çekti.

CEZAEVİNDEN ÇIKAN KADIN MAHKUMUN SEVİNCİ!

İnfaz düzenlemesine ilişkin kanun yürürlüğe girmesiyle Bakırköy Kadın Tutukevi'nden kalan mahkumların tahliye işlemleri başladı. Otobüslerle E-5 kenarına gelen mahkumların eldiven ve maske yaktıkları görülürken, yakınları ile hasret giderdi. Kadın mahkumlardan birinin özgürlüğe kavuşunca kollarını açıp sevinmesi ise dikkat çekti

YAKINLARIYLA HASRET GİDERDİLER

AK Parti ve MHP gruplarının ortak hazırladığı infaz düzenlemesine ilişkin kanun teklifinin TBMM Genel Kurulunda kabul edilerek yasalaşmasının ardından bugün birçok ilde bulunan cezaevlerinde tahliye işlemleri başladı. Bu kapsamda Bakırköy Kadın Tutukevi'nde kalan mahkumlar tahliye edilmeye başlandı. Otobüslerle E-5 kenarına gelen kadın mahkumların maske ve eldiven taktığı görüldü. Mahkumlar E-5 Kenarında bekleyen yakınları ile hasret giderdi.

Dışarı çıktığı için mutlu olduğunu söyleyen bir kadın mahkum, "Koğuşlarımız ilaçlanıyor. Temizlik malzemeleri dağıtılıyor. Sıkı önlem var. Dışarı çıktığım için mutluyum. Çocuklarımı göreceğim inşallah iyilerdir" dedi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERMAHKUM  İNFAZ