UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜCRETSİZ MASKE ALMAK İSTEYEN ÇARŞAFLI KADINA HAKARET!

Ankara’da maske almak için eczaneye giden başörtülü kadına hakaret edildiği ortaya çıktı. Eczanedeki bir kadının; maske almak için gelen vatandaşa sadece çarşaflı olduğu için "Maskeye ihtiyacın yok sana başındaki yeter, virüsü sizin gibiler getirdi" diye hakaret ettiği öğrenildi.

ÜCRETSİZ MASKE ALMAK İSTEYEN ÇARŞAFLI KADINA HAKARET!

Sabah gazetesinin haberine göre; Avukat Mustafa Doğan İnal, başörtülü vatandaşa hakaret eden kadın hakkında suç duyurusunda bulunacağını açıkladı ve "Hakaret eden bu kadın ile ilgili yasal sürecin takipçisi olacağız. Herkes haddini bilecek!" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın corona virüs sürecinde vatandaşlara ücretsiz maske verileceğini duyurmasının ardından eczanelere teslim edilen maskeler, vatandaşlara dağıtılmaya başlandı.

"MASKEYE İHTİYACIN YOK SANA BAŞINDAKİ YETER, VİRÜSÜ SİZİN GİBİLER GETİRDİ"

Ankara'da maske almak için eczaneye giden çarşaflı kadına hakaret edildiği ortaya çıktı. Eczanedeki bir kadının; maske almak için eczaneye gelen vatandaşa sadece çarşaflı olduğu gerekçesiyle; "Maskeye ihtiyacın yok sana başındaki yeter, virüsü sizin gibiler getirdi" diye hakaret ettiği öğrenildi.

İNAL: HERKES HADDİNİ BİLECEK!

Avukat Mustafa Doğan İnal, başörtülü vatandaşa hakaret eden kadın hakkında suç duyurusunda bulunacağını açıkladı. İnal; sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki şahsi hesabından açıklamada bulundu.

Mustafa Doğan İnal; "Ankara'da maske almak için gittiği eczanede sadece örtülü olduğu için "Maskeye ihtiyacın yok sana başındaki yeter, virüsü sizin gibiler getirdi" diye hakaret eden bu kadın ile ilgili yasal sürecin takipçisi olacağız. Herkes haddini bilecek!" dedi.

İnal, başörtülü kadına yapılan hakareti gösteren videoyu da paylaşımında yer verdi.


 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERmaske  kadın  ankara