UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

METEOROLOJİDEN SAĞANAK UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 15 Nisan hava durumu raporu yayınlandı. Yapılan son tahminlere göre yurdun kuzey ve batı kesimleri için yağmur uyarısı yapıldı.

METEOROLOJİDEN SAĞANAK UYARISI

İstanbul, Ankara ve İzmir dahil olmak üzere yurdun kuzey ve batı kesimleri ile İç Anadolu Bölgesi’nde gün içerisinde yağışlı havanın etkili olması bekleniyor.

Bununla birlikte kuzey yönlerden esen şiddetli rüzgarın İstanbul başta olmak üzere Marmara Bölgesi genelinde etkili olması bekleniyor. Sıcaklıklar ise İstanbul’da 11 derecelere kadar düşüyor.

Ülkemizin kuzey ve batı kesimleri parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz kıyıları ile Konya, Karaman, Niğde, Yozgat, Kırşehir ve Kırıkkale çevrelerinin sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın ise genellikle güney ve güneybatı zamanla kuzeybatı kesimlerde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara ve Kuzey Ege kıyılarında kuvvetli (40-60 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.

İSTANBUL °C, 11°C

Parçalı çok bulutlu ve sağanak yağışlı

İZMİR °C, 21°C

Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı

ANKARA °C, 19°C

Parçalı çok bulutlu ve sağanak yağışlı

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERmeteoroloji  hava durumu