UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BEŞİKTAŞ'TA İLGİNÇ OLAY

İstanbul'un Beşiktaş ilçesinde bir yol kenardındaki çimenlikte kahvaltı yaptığı belirtilen bir kişi, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce silahla ayağından vuruldu. Şahıs, polisi arayarak vurulduğunu belirtip yardım talebinde bulundu.

BEŞİKTAŞ'TA İLGİNÇ  OLAY

Olay, saat 06.00 sularından Beşiktaş Balmumcu Mahallesi Zincirlikuyu Sokak, E-5 Karayolu kenarındaki çimenlikte meydana geldi.

KAHVALTI YAPARKEN SİLAHLA VURULDU

Edinilen bilgiye göre, çimenlikte kahvaltı yaptığını ileri süren Bekir Yılmaz, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce silahla vuruldu. Ayağından vurulan Yılmaz, kendisi polise haber verip, vurulduğunu söyledi. Bunun üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

HASTANEYE KALDIRILDI

Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri yapılan müdahalenin ardından yaralıyı hastaneye kaldırdı. Yaralı Yılmaz, verdiği ilk ifadede kurşunun nereden geldiğini bilmediğini söylerken, polis ekipleri şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

HAYATİ TEHLİKESİ YOK

Kaldırıldığı hastanede tedavi altına alının Yılmaz’ın hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERBEŞİKTAŞ