UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ İSİMDEN ŞOKE EDEN SÖZLER! "KORKULAR SABAHA KADAR UYUTMUYOR"

Belçim Bilgin, Hacettepe Üniversitesi Genç Araştırmacılar Topluluğu ile sosyal medya üzerinden bir araya geldi. Canlı yayında öğrencilerin sorularını yanıtlayan oyuncu, virüs salgınının hayatını nasıl etkilediğini anlattı.

ÜNLÜ İSİMDEN ŞOKE EDEN SÖZLER! "KORKULAR SABAHA KADAR UYUTMUYOR"

İşte Belçim Bilgin’in açıklamalarından satırbaşları:

“Meditasyon yapıyorum. Onun sayesinde uyku düzenimi biraz normale çekmeyi başardım. Bazen korku ve endişe gelip sabaha kadar uyutmuyor. Rüya içinde rüya görüyorum."

"Düzenli meditasyonla bunu aşmaya çalışıyorum. İnsanlık enteresan bir sınavdan geçiyor. Değişik bir süreç. Benim evin üstünde martılar uçmazdı, martılar uçmaya başladı.”

“Sinemada bundan sonra vizyon olamayacak gibi hissediyorum. Dijital platformlarda yayınlanan işler olacağını düşünüyorum. Setlerde 60 kişi bir araya geliyor."

"O insanların sağlığından emin olunana kadar bir şey çekilmeyecek. Çekilse de gösterime giremeyecek. Bir şekilde üretmeye devam edeceğiz ama form değişecek.”

Belçim Bilgin, Lübnan asıllı Fransız yazar Amin Maalouf’un çok satan kitabı “Doğu’nun Limanları”ndan uyarlanacak sinema filminde rol alacaktı. Oyuncu, projeyle ilgili sorular üzerine “Her şey hazırdı. Ağustos ayında çekime geleceklerdi. Maalesef bu durumlardan sonra çekileceğini zannetmiyorum” dedi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERbelçim bilgin