UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

PINAR ALTUĞ AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ!

Pınar Altuğ, yaptığı paylaşımla 12. evlilik yıl dönümlerini kutladı. Nikah sonrası çekilen bir fotoğraflarını paylaşan Altuğ'a gelen “edep” yorumu ünlü oyuncuyu öfkelendirdi.

PINAR ALTUĞ AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ!

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan dün evliliklerinin 12. yılını kutladı. Bir süredir ev karantinasında olan ve bu süre zarfında sosyal medya hesabı üzerinden kızı Su ile mutfak hünerlerini sergileyen Pınar Altuğ, dün kendisi için çok özel bir paylaşımda bulundu.

Eşi Yağmur ile evliliklerinin 12. yılını kutlayan Pınar Altuğ nikah sırasında çekilmiş bir fotoğraflarını paylaştı ve altına da: “12 sene geçti sevgilim iyi ki sana “evet” demişim, hep evet sonsuza kadar” notunu düştü.

Çifti takipçileri tebrik ederken bir sosyal medya kullanıcısının “Ülke ve dünya bu haldeyken bu resim hiç olmamış biraz edep...” yorumu dikkat çekti.

Altuğ, gelen kötü yoruma; “Edepsizlik neresinde acaba? Evlendiğimiz gün nikahın hemen ardından çekilmiş bir fotoğraf, ülkenin haliyle ne alakası var anlatırsanız ben de anlayayım” sözleriyle tepkisini dile getirdi.


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERpınar altuğ