UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ECE ERKEN İSYAN ETTİ

Ece Erken kendisine yönelik yapılan eleştirilere ateş püskürdü

ECE ERKEN İSYAN ETTİ

Boşanma davası süren Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile yaşadığı yasak aşkla gündeme gelen Ece Erken, sosyal medya hesabından ilişkisini bitirdiğini söyleyerek, Mahmutyazıcıoğlu'nun boşanma belgesini paylaşmıştı. Ece Erken, sosyal medya hesabı üzerinden kendisine yapılan eleştirilere ateş püskürdü. “Sadece para için öne atıldım ve kullanıldım” diyen Erken, sosyal medyayı bir süre kullanmayacağını açıkladı.

Ece Erken’in paylaşımı şu şekilde:

“Bugüne kadar bu 3-4 sayfa ne zaman Ebru Şallı, Gülben Ergen, Sıla, Tuba Ünsal hakkında yorum attı, salyaları akarak saldırdı? Hiçbir zaman! Elimde boşandı belgesi var erkek kardeşiyle, kızlarla yediğim içtiğim ayrı gitmiyor sadece para için öne atıldım ve kullanıldım. Artık belgeler çıktı, gerekeni yaptım konu kapandı. Gülben Ergen’i aklamaksa amaç olay farklı bilmem anlatabildim mi!

Bu olay, belgeler çıktıktan sonra benim için tamamen kapanmıştır. Sizi de 3-4 basit, isimsiz sayfa için meşgul ettiğim için özür dilerim. Gereken Corona’dan dolayı gecikse bile hukuk, adalet tarafından cevabı verilecektir. Son açıklamamdır. Yalanlara inanmayın. Uzun süre de sosyal medyada olmayıp evladıma gereksizler yüzünden ayıramadığım vaktimi ayıracağım… 1-2 ay sonra Corona bitince görüşürüz”

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN...

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERECE ERKEN