UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BAKAN KOCA'DAN MİLLETVEKİLLERİNE ÇAĞRI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sağlıkta şiddet yasası ile ilgili milletvekillerine çağrı yaptı. Koca, "Sağlıkta şiddet yasası oy birliği ile kabul edilsin" dedi.

BAKAN KOCA'DAN MİLLETVEKİLLERİNE ÇAĞRI

Koronavirüs Bilim Kurulu, Kovid-19 pandemisine ilişkin son gelişmeleri değerlendirmek adına bugün saat 16.00'da video konferans yöntemiyle toplandı. Toplantının ardından Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıklamalarda bulundu. Sağlıkta şiddet yasası ile ilgili milletvekillerine çağrı yapan Bakan Koca, "Sağlıkta şiddet yasası oy birliği ile kabul edilsin" dedi

SAĞLIK ÇALIŞANLARINA YÖNELİK YENİ BİR ŞİDDET KABUL EDİLEMEZ

Vekillerimize sesleniyorum. Hekimlerimizin ve personelimizin uğradığı şiddet pek çok kez haber konusu oldu. Bu suçlar ancak caydırıcı cezalarla önlenebilir. Sağlık çalışanlarımızın önemli bir kısmının salgınla mücadele ettiği şu zorlu günlerde yeni bir şiddet olayı kabul edilemez. Toplum vicdanında bağışlanamaz. Sağlık çalışanlarına yönelik şiddete ilişkin yasa tasarısı bizim için çok önemlidir. Değerli Meclis üyelerimiz, sizden istirhamımız, bu tasarıya herkesin evet oyu vermesidir. Sağlıkta şiddet yasası oy birliği ile kabul edilsin. Böyle bir durumda, sağlık tüm çalışanları sizleri yürekten alkışlayacağız.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERcorona virüsü  corona  virüs  bakan koca