UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

AKŞENER’İN YARDIMCISI CORONA’YA YAKALANDI

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Evimde çalışan yardımcım coronaya yakalandı. Biz de test yaptırdık. Sonuç negatif çıktı. Büyük tedirginlik yaşadık. Ama çok şükür iyiyiz” dedi.

AKŞENER’İN YARDIMCISI CORONA’YA YAKALANDI

Akşener, ilk corona virüsü vakası açıklandığında da Tekirdağ'daydı. Programını yarıda kesip Ankara'ya döndü. Meral Hanım, salgının ortaya çıkmasının ardından aldığı tedbirleri Sözcü’ye anlattı.

Akşener, “Evimizde 20 yıldır sigortalı olarak çalışan yardımcım Covid-19 belirtileri göstermesi üzerine hastaneye götürüldü ve yapılan test pozitif çıktı. Biz de yeniden test yaptırdık, sonuçlarımız negatif” dedi.

AKŞENER, KENDİNİ EVİNDE KARANTİNAYA ALDI

Akşener'in corona virüsü testi negatif çıktı ancak eşi Tuncer Akşener ile birlikte kendisini İstanbul'daki evinde karantinaya aldı. Sosyal mesafeye de dikkat ediyor. Evde ekmeğini kendi yapıyor. Bir aylık torunu Ayda'yı görüntülü telefon sohbetlerinde uzaktan seviyor.

‘ÇOK ŞÜKÜR İYİYİZ'

Bu durumu öğrenince büyük tedirginlik yaşadığını belirten Akşener, şöyle devam etti:

Yardımcımın durumu iyi, kendi evinde karantinada. Biz de eşimle çok şükür iyiyiz, her şey yolunda, kimse merak etmesin. Geçen ay torunum Ayda dünyaya geldi.

Ama salgın nedeniyle maalesef göremiyoruz, ona üzülüyoruz. Biz de o dönemde tedirginlik yaşadık. Ama bunu binlerce vatandaşımız yaşadı, yaşıyor. Sonuç pozitif çıkarsa nasıl bir yol izleriz, onu eşimle konuştuk.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERmeral akşener