UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

O PROFESÖRÜ KOÇ ÜNİVERSİTESİ KOVDU!

ABD'de yaptığı buluşlarla dünya tıp tarihine adını altın harflerle yazdıran Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu, CNN Türk'te katıldığı programın reklam arasında Koç Üniversitesi tarafından kovulduğunu açıkladı. İzinsiz yayınlara katıldığı gerekçesi ile kovulduğunun belirtildiğini ifade eden Çilingiroğlu, Koç Üniversitesi yönetimine "Beni atsan ne olur atmasan ne olur" diye seslendi. Prof. Çilingiroğlu, Türkiye ile çalışma nedeninin de Bahçeşehir Okullarının sahibi Enver Yücel olduğunu söyledi...

 O PROFESÖRÜ  KOÇ ÜNİVERSİTESİ KOVDU!

CNN Türk'te Başak Şengül'ün hazırlayıp sunduğu akıl çemberi programına ABD'den Skype ile katılan ünlü Türk bilim insanı Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu, Koç Üniversitesi tarafından canlı yayında kovuldu.

Programın reklam arasına gittiği sırada üniversiteden işten çıkartıldığına dair yazı geldiğini belirten Prof. Çilingiroğlu gerekçe olarak da izinsiz yayına çıkmasının gösterildiğini ifade etti.

"Ben özgür adamım" diyen Çilingiroğlu Koç Üniversitesi yönetimine, "Beni atsan ne olur atmasan ne olur. Benim ihtiyacım yok" diye seslendi.

Bahçeşehir Üniversitesi ve Bahçeşehir Okulları'nın sahibi olan iş insanı Enver Yücel için Türkiye'de olduğunun altını çizen Prof. Dr. Çilingiroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seferberlik çağrısı yaptığını belirterek kendisinin de Türkiye'ye faydalı olmak için çalıştığını ifade etti.

Mehmet Öz'e de kendisine yapılanın benzerinin yapıldığını belirten Çilingiroğlu, ABD'de Ermeni, Yahudi ve Yunan lobilerinin kendi vatandaşlarına nasıl sahip çıktıklarından örnekler verdi.

Türkiye'nin adı duyulsun diye ABD'ye gelen öğrencilere destek verdiğini, yayınlarında yer verdiğini anlatan ve kendisine bazı hekimler tarafından "pratisyen hekim, yalakasın, Johnson and Johnson'un köpeği" diye hakaretler edildiğini söyleyen Çilingiroğlu, "ABD'de 4 profesörlüğüm var. Bir hekim böyle şey söyler mi meslektaşına" dedi.

İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13