UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KIVANÇ TATLITUĞ'TAN HABER GELDİ!

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ bu sabah corona virüs şüphesiyle hastaneye başvurdu. Yapılan değerlendirmelerin ardından ünlü oyuncun test sonucu “ negatif ” çıktı.

KIVANÇ TATLITUĞ'TAN HABER GELDİ!

15 gündür eşi Başak Dizer ile Kemerburgaz'daki çiftlik evinde karantinaya giren Kıvanç Tatlıtuğ, kendisini iyi hissetmediği için kontrol amaçlı hastaneye yattı.

 

Corona virüsünden şüphelenen ünlü oyuncunun test sonucu çıktı. Yapılan tetkiklerin ardından Kıvanç Tatltuğ'un corona virüs testi   “ negatif ” çıktı.

 

Ünlü oyuncu sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

Yüksek ateş ve öksürük şikayeti ile geldiğim hastanede, yapılan tetkikler sonucunda akciğerimde küçük bir alanda zatürre odağı tespit edildi. Bununla ilgili olarak takip ve tedavi altına alındım. Bugün Covid-19 test sonucumun negatif geldiğini öğrendim.Yarın yapılacak son kontrollerim sonucuna göre gerekirse evde takip ve tedavime karar verilecektir..Ülkemizde özellikle bu dönemde yoğun mesai harcayan sağlık personellerine çok teşekkür ediyor,başta Covid-19 ile mücadele eden hastalar olmak üzere tüm hastalara Allah’tan şifa diliyorum. Dualarımız sizinle. Ben iyiyim... İlginize teşekkür ederim..

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERcorona  uçankuştv  KIVANÇ TATLITUĞ