UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

UÇANKUŞ TV BAŞLATTI, İÇİŞLERİ NOKTALADI!

UçanKuş TV’de dün gece ortaya çıkan skandal tüm Türkiye’de olay olmuş, büyük ses getirmişti! “Gece Kuşu” programında, program sunucusu önüne çıkan bir markete dalmış ve Ekrem İmamoğlu’nun 150 TL’ye mal olan paketi hiç pazarlık yapmadan 108 TL’ye almıştı. Taşkın canlı yayında bu durumu eleştiriken, “42 TL’lik fark kimin cebine gidiyor?” sorusunu sormuş ve bu şekilde belediyelerin kampanya düzenlemesinin ne kadar yanlış olduğunu vurgulamıştı.

UÇANKUŞ TV BAŞLATTI, İÇİŞLERİ NOKTALADI!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu imzasıyla 81 ilin belediyelerine gönderilen genelge ile, yardım toplama kampanyalarına ilişkin yapılan uyarının ardından İBB ve ABB'nin bağış kampanyası hesaplarına bloke konuldu.

YAPILAN ÇAĞRI ANKARA’DA YANKI BULDU

Gökhan Taşkın’ın sunduğu ‘Gece Kuşu’ programının dün geceki bölümünde yaptığı çağrı sonrası İçişleri Bakanlığı harekete geçti.

Deneyimli televizyoncu, yapılan incelemeler sonucu 150 liraya olarak belirtilen yardım kolisinin aslında 108 liraya mal edileceğini bir markete gidip canlı yayında göstermiş, “Buradan birileri para mı kazanıyor?” diye sormuştu. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu imzasıyla 81 ilin belediyelerine gönderilen genelge ile, yardım toplama kampanyalarına ilişkin yapılan uyarının ardından İBB ve ABB'nin bağış kampanyası hesaplarına bloke konulduğu öğrenildi.


Haberin videosunu izlemek için tıklayınız!

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13