UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SAĞLIĞIN KAHRAMANLARI HEMŞİRELERDEN MESAJ VAR

Özel bir hastanede görev yapan ve yoğun bakım hemşireliğinin 6’ncı yılında olduğunu söyleyen Gizem Özdemir adlı hemşire, yaşadıklarını sosyal medyada yazarak halka seslendi.

SAĞLIĞIN KAHRAMANLARI  HEMŞİRELERDEN MESAJ VAR

Türkiye’nin çeşitli illerine yayılan ve birçok insana bulaşan Coronavirüs ile hastalardan sonra, sağlık çalışanları tanışıyor.

Ülkemizde en büyük risk altında olan başta doktor, hemşire ve sağlık çalışanları, Corona ile mücadelede en önemli yeri tutuyorlar.

Sağlık çalışanları dünyayı kasıp kavuran, Türkiye’de de, her geçen gün etkisini gösteren salgın hastalıkla mücadelenin halk tarafından çok ciddiye alınmasını istiyor.

YOĞUN BAKIM HEMŞİRESİNİN BU SESLENİŞİNE KULAK VERİN!

Coronavirüs ile mücadelenin en kritik olduğu bu günlerde, sağlık görevlilerinin morallerinin iyi olması çok önemli. Gizem Özdemir adlı hemşire, yaşadıklarını sosyal medyada yazarak halka seslendi.

İşte o sözler:

“Korkuyorum! Yoğun bakım hemşireliğinde 6. Yılım dün tuttuğum 24 saatlik nöbetim kadar kötü bir çalışma hayatım olmadı. Korkuyorum bana bulaşmasından değil, taşıyıcı olmaktan korkuyorum annemin babamın babaannemin dedemin benim baktığım hastalar gibi olmasından korkuyorum sevdiklerime zarar gelmesinden korkuyorum. Birilerinin hayatlarına dokunuyorum ama o dokunduklarım benim hayatıma dokunmasın korkuyorum. Buralar da herkes her şeyi dalgaya alıp paylaşımlarda bulunuyor ne kadar ciddi bir durum içindeyiz.

“BU HASTALIK SİZİ YAPAYALNIZ BIRAKIYOR ÇOK ACI!”

Ben dün gece ki 24 saatimde çok net anladım hastalar var ölmemek için direnen solunum cihazına bağlı yada oksijen açlığı çekiyor ama yine de yakınlarına haber vermeye çalışan hastalar var sonra bi de onların bi kaç eşyası var ama kimseleri yok çok acı bu hastalık sizi yapayalnız bırakıyor çok acı !

Ben kendimde yapayalnızım evimin içinde hastanede kendimi nasıl izole edebilirim diye düşünüp kenara çekilmekten kafayı yiyebilirim korkuyorum.

"LÜTFEN BİR KENARA BIRAKIN MEYDAN OKUMAYI VE DALGA GEÇMEYİ! BU İŞE CİDDİ BAKIN!"

Artık lütfen bir kenara bırakın tbt’yi, meydan okumayı, dalga geçmeyi ciddi bakın bu işe benim korkumu paylaşın bu hastalığa yakalandığınız da sağlık ekibinin bizim elimizden gelen yapabildiği şeyler çok sınırlı çok kısıtlı lütfen korkun ve artık bir şeylerin farkına varın! 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERcorona virüsü  corona  virüs  gizem özdemir