UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TEST SONUCU POZİTİF Mİ?

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in de corona virüs testinin pozitif çıktığı iddiaları dün gece gündemin ilk sıralarına yerleşti. (SPLASH NEWS)

TEST SONUCU POZİTİF Mİ?

Taht sıralamasında Kraliçe'nin hemen ardından gelen oğlu Prens Charles ile İngiltere Başbasanı Boris Johnson'ın corona virüs testlerinin pozitif çıktığı açıklanmıştı. Bu gelişmelerin ardından bütün gözler 9 Mart'ta oğlu Praens Charles ile Westminister Abbey'deki Commonwealth etkinliğinde yan yana oturan Kraliçe 2. Elizabeth'e çevrildi. Kraliçe, Başbakan Johnson ile de en son 11 Mart'ta bir araya gelmişti.Onun da testi pozitif çıkınca Kraliçe 2. Elizabeth ile ilgili kaygılar biraz daha arttı.

 

Dün gece de sosyal medyada bazı hesaplarda Kraliçe'nin corona virüs testinin de pozitif çıktığı idida edildi. Ancak bu iddialar Buckingham Sarayı tarafından doğrulanmadı. Saray tarafından yapılan açıklamada, Kraliçe 2. Elizabeth'in oğlunu en son 9 Mart'ta, Johnson'ı da en son 11 Mart'ta gördüğü ve sağlığının iyi olduğu belirtildi. 93 yaşındaki Kraliçe ile 98 yaşındaki eşi Prens Philip, Windsor Şatosu'na sosyal izolasyona çekildi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERkraliçe  elizabeth  corona virüs