UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FATİH TERİM'E CORONAVİRÜS KİMDEN GEÇTİ?

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, dünyayı etkisi altına alan corona virüsü hastalığının dördüncü gününü de Ulus’taki özel bir hastanede geçirdi. Doktorundan da önemli açıklamalar geldi…

FATİH TERİM'E CORONAVİRÜS KİMDEN GEÇTİ?

Fatih Terim’le ilgilenen doktorlardan biri olan Prof. Dr. Celalettin Kocatürk, tecrübeli teknik adamın son durumuyla ilgili bazı bilgiler paylaştı.

Bir televizyon kanalının canlı yayınına bağlanan Kocatürk, “Virüsün Fatih Terim’e nasıl bulaştığıyla ilgili bulgular var ama bunu paylaşmak ne kadar doğru... Spor camiasından bu hastalığı olan birileriyle teması var. O kişilerde de tespit edildi. Fatih Terim’in şu an durumu iyi. İnşallah böyle devam eder” ifadelerini kullandı.

Fanatik'te yer alan habere göre; Coronavirüs Bilim Kurulu üyelerinden Prof. Dr. Alpay Azap ise Terim’in yaşı dolayısıyla ciddi bir sorun yaşayıp yaşamayacağı hakkındaki soruya, “60 yaşın üzerindeki insanlarda bu virüs mutlaka ağır seyredecek diye bir şart yok. Bunu hafif geçirenler de olacak” cevabını verdi.

Prof. Dr. Celalettin Kocatürk’ün, “Spor camiasından bu hastalığı olan birileriyle teması var” diyerek kimi kast ettiği ise merak konusu oldu.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERGALATASARAY  FATİH TERİM