UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FERHAT GÖÇER'DEN "EVDE KAL" ÇAĞRISI: YALVARIYORUM SİZE!

Ünlü şarkıcı Ferhat Göçer, koronavirüsle mücadele için "Evde Kal" uyarısına destek vermek amacıyla sosyal medya hesapları üzerinden evde kalan hayranları için canlı konser düzenledi.

FERHAT GÖÇER'DEN "EVDE KAL" ÇAĞRISI: YALVARIYORUM SİZE!

İHA'nın haberine göre; Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkarak bütün dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüsle mücadele için Sağlık Bakanlığı "Evde Kal" çağrısı yapmıştı. Çağrıya uyan vatandaşlar ihtiyaçları olmadığı takdirde sokağa çıkmamaya başladı.

Salgına karşı geliştirilen önlemlere destek veren birçok sanatçı, evde kalan hayranları için sosyal medya hesapları üzerinden canlı mini konserler düzenlemeye başladı. Ünlü şarkıcı Ferhat Göçer de "Evde Kal" uyarısına destek vermek amacıyla sosyal medya hesapları üzerinden canlı konser düzenledi.

Şarkılarının ardından vatandaşlara tavsiyelerde bulunan Göçer, "Sevdiklerimiz için hijyene dikkat edelim ve evde kalalım. Yalvarıyorum size. Hatta hastaymışız ve başkalarına bulaştırmamamız gerekiyormuş gibi davranalım. Bu karantina döneminde sizlerle birlikte olmaya devam edeceğiz" dedi

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERCorona virüs  ferhat göçer