UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KEHANETLER KİTABINDA CORONA VİRÜS MÜ ANLATILIYOR?

Ülkemiz ve dünyanın gündeminde bulunan corona virüsü salgını sonrasında sosyal medyada dolaşan bir video, Sylvia Browne'nin 15 yıl önce kaleme aldığı Kehanetler kitabında corona virüsüne benzeyen bir salgından bahsettiğini ortaya koydu.

KEHANETLER KİTABINDA CORONA VİRÜS MÜ ANLATILIYOR?

Bu gelişmelerin ardından internet üzerinde Kehanetler kitabı konusu araştırılmaya başlandı. Peki, Sylvia Browne'nin Kehanetler kitabında corona virüsü mü anlatılıyor? Kehanetler Kitabı konusu nedir?

 

Sylvia Browne'nin Kehanetler kitabında corona virüsü mü anlatılıyor? Sosyal medyada dolaşan 2005 basımı Kehanetler kitabının 210. sayfasında yazanlar şoke etti. Kitapta 2020'li yıllarda bir virüs salgınından bahsediliyor. Bu gelişmelerin ardınadn kitabın konusu internet üzerinde araştırılmaya başlandı. Peki, Sylvia Browne'nin Kehanetler kitabında corona virüsü mü anlatılıyor?

 

 

ABD'li medyum Sylvia Browne ve Lindsay Harrison tarafından yazılan kitap 15 yıl önce piyasaya sürülmüştü.

 

Sylvia Browne'nin kehanetler kitabında corona virüsü mü anlatılıyor?

 

 

Sosyal medyada yayılan bir video, ABD'li medyum Sylvia Brown ile Lindsay Harrison'ın 15 yıl önce kaleme aldığı Kehanetler kitabında corona virüsü benzeri bir salgından bahsettiğini ortaya koydu.

                                                                      

 

Kitabın 210. sayfasında şu ifadeler geçiyor:

 

 

"2020'lerde, akciğerleri ve bronşları ciddi oranda etkileyen, tedaviye ise zalimce direnen zatürre benzeri bir hastalığın patlaması nedeniyle ortalıkta ameliyat maskeleri ve plastik eldivenlerle dolaşan çok daha fazla insan göreceğiz. Hastalık hakkında kafa karıştırıcı olan şey ise; bir kış boyunca müthiş bir paniğe yol açtıktan sonra, on yıl içerisinde hem sebeplerini hem de tedavisini gizemli bırakarak tamamen ortadan kaybolması olacak."

 

 

 

SYLVIA BROWNE KİMDİR?

 

 

 

Elli yıldır profesyonel bir psişik ve medyum olarak çalışan Sylvia Browne, içlerinde Öte Dünya´da Yaşam, Bir Medyumun Maceraları gibi eserlerinin de bulunduğu çok satan kitapların yazarıdır.


 

Öte Dünyada Yaşam adlı kitabı öteki Dünya yaşamı ile ilgili en çok okunan kitaplardan birisi olmuştur..



2008'de yazılan 'Günlerin Sonu' (End of The Days) kitabının 312'nci sayfasında 2020'li yıllarda bir hastalığın karaciğer ve bronşları hedef alacağını yazmış ve bu kehaneti COVID-19 virüsü ile bağdaştırılmıştır. Sylvia Brown'ın medyum olarak bazı söyledikleri gerçekleşmese de Amerikan adli makamlarına yardım ettiği ve yaşarken oldukça ilgi gördüğüde söylentiler arasında yer almaktadır.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERCorona virüs  kehanetler kitabı