UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GENÇ OYUNCU CORONA VİRÜSE YAKALANDI!

Bir ünlü daha corona virüse yakalandığını sosyal medya hesabından duyurdu. Frozen 2 adlı filmde rol alan Rachel Matthews, corona virüs testinin pozitif çıktığını Instagram sayfasından duyurdu.

GENÇ OYUNCU CORONA VİRÜSE YAKALANDI!

Son olarak, rol aldığı Frozen 2 adlı filmle gündemde olan 26 yaşındaki Rachel Matthews, corona virüs testi yaptırdığını ve sonucunun pozitif çıktığını duyurdu. Matthews, Instagram hesabından neler hissettiğini ve hastalığın seyrini de anlattı. İşte Matthews'un anlattıkları.

İKİNCİ GÜN: Hafif ateş, korkunç vücut ağrıları, üşüme, akciğerimde yoğun bir ağrı. Kuru öksürük başladı. İştahım yok.

ÜÇÜNCÜ GÜN: Ateş yok, yoğun vücut ağrıları, akciğerlerim kötüleşti, kuru öksürük, nefes darlığı, aşırı yorgunluk ve iştahım yok.

DÖRDÜNCÜ GÜN: Semptomlar daha hafif hale dönüştü. Ancak nefes darlığı var. Ayrıca bazen koku ve lezzet duyumu kaybediyorum. Hala iştahım yok.

BEŞİNCİ GÜN: Her şey az ya da çok aynı. Daha fazla kendim gibi hissediyorum. Nefes darlığı, iştahsızlık, yorgunluk, tat ve koku alamama devam ediyor.

Rachel Matthews, bu tür belirtiler hissettiği halde test yaptırma imkanı bulamayanlara da kendilerini sanki testleri pozitif sonuç vermiş gibi tedavi etmelerini ve karantinaya girmelerini önerdi. Matthews, bol bol su içmeleri gerektiğini de anlattı.

Sinema dünyasında birçok kişi daha önce corona virüs testlerinin pozitif çıktığını belirtmişti. İlk duyuran Tom Hanks ve eşi Rita Wilson oldu. Film çekimi için Avustralya'da bulunan çift, Instagram sayfalarından virüse yakalandıklarını duyurdu. Hanks, her ikisinin de kendini iyi hissettiğini belirtti.

James Bond serisinin Quantum of Solace halkasında rol alan Olga Kurylenko da sosyal medya hesabından testinin pozitif çıktığını belirtti.

Bir başka ünlü oyuncu İdris Elba da hem kendisinin hem eşinin corona virüse yakalandığını ama durumlarının iyi olduğunu belirtti.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERcorona  rachel matthews