UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ SUNUCU CORONA VİRÜS KARANTİNASINDA OLDUĞUNU DUYURDU!

Çok Gezenti programının sunucusu Burak Akkul, corona virüs nedeniyle Kartal Eğitim Araştırma Hastanesi'nde karantina altında tutulduğunu açıkladı.

ÜNLÜ SUNUCU CORONA VİRÜS KARANTİNASINDA OLDUĞUNU DUYURDU!

Sunucu Burak Akkul, 5 gündür Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde karantina altında tutulduğunu ve tedavi gördüğünü açıkladı.

Burak Akkul, kendilerine sonuç bilgisi verilmediğini ileri sürdü.

Akkul'un eşi Seda Akkul'un ise evinde karantinada olduğu öğrenildi.

Akkul, hastane odasından bir video paylaşarak yetkililerden yardım istedi. Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 5 gündür karantinada tutulduğunu ve tedavi gördüğünü aktaran Akkul, eşiyle birlikte gördükleri tedavi nedeniyle endişeli olduğunu ifade etti.

Corona virus tedavisi konusunda kendilerine açıklama yapılmadığını belirten Burak Akkul, "Çok Gezenti gibi bir işi yapmanın getirisi belki. 5 gün oldu Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde korona şüphesiyle karantinadayım ve tedavi görüyorum. Bence korona pozitif tedavi görüyorum. Ama şöyle bir şey var; maalesef 96 saat oldu ama eşime de bana da bunun sonucunu söylemiyorlar. Sizen rica bunu yaymanız. Bakanlıktan rica ediyorum. Bize sonucu söylemeleri lazım. Çok üzülüyoruz, çok acı çekiyoruz" dedi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERburak akkul