UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DERBİDE SESSİZLİK

Süper Lig'in 26. haftasında koronavirüs salgını nedeniyle seyircisiz oynanan derbide Galatasaray ile Beşiktaş 0-0 berabere kaldı.

DERBİDE SESSİZLİK

BURAK YILMAZ'IN GOLÜ İPTAL EDİLDİ

Beşiktaş'ın ilk etkili pozisyonu 10. dakikada yaşandı. Gökhan Gönül'ün ara pasına hareketlenen Burak Yılmaz'dan önce Muslera topa müdahale etti. 27'de Beşiktaş'ın Burak Yılmaz'la bulduğu gol pozisyon öncesinde ofsayt olduğu gerekçesiyle iptal edildi.

NKODOU NET FIRSATI HARCADI

İlk yarının son pozisyonunda Seri'nin frikiği direğin yanından dışarı gitti ve ilk yarı 0-0 sona erdi. İkinci devrede Falcao'nun kafası yandan auta giderken, Beşiktaş 55. dakikada NKoudou ile mutlak bir gol fırsatından yararlanamadı.

FEGHOULI İKİ GOL ŞANSINI DA DEĞERLENDİREMEDİ

73'te Galatasaray gole çok yaklaştı. Karius'un uzaklaştıramadığı topta Onyekuru'nun vuruşunu yine Alman kaleci kurtardı. Sonrasında Feghouli'nin vuruşunda top üstten farklı şekilde dışarı gitti. 5 dakika sonra Ömer Bayram'ın Karius'tan dönen şutunda Feghouli müsait durumda golü atamadı.

Maçın 86. dakikasında kornerden gelen topta Atiba'nın ön direkte yaptığı vuruşu Muslera çıkardı. Kalan dakikalardan da gol çıkmadı ve derbi başladığı gibi 0-0 sona erdi.

Bu sonuçla Galatasaray puanını 50, Beşiktaş ise 44 yaptı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERgalatasaray  beşiktaş  derbi