UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BURHAN DEMİRCAN HAYATINI KAYBETTİ

İstanbul vapurlarının ,şık giyimli, zarif, yumuşak ses tonu ile konuşan unutulmaz kibar satıcısı, halk arasında “Burhan Pazarlama” olarak bilinen Burhan Demircan hayatını kaybetti.

BURHAN DEMİRCAN  HAYATINI KAYBETTİ

Kadıköy-Karaköy ya da Eminönü-Kadıköy vapur hattını kullanan İstanbullular “Burhan Pazarlama”yı çok yakından tanırlardı. Çünkü kendisini,”Burhan Pazarlama” olarak tanıtan Burhan Demircan, alıştığımız diğer seyyar satıcılardan çok farklıydı.

ROMANTİK SES TONU VE ŞİİRSEL ANLATIMLA İNSANLARI ETKİLİYORDU

Şık ve özenli giyimi ile vapura binenlerin, çok çabul dikkatini çeken Burhan Demircan, elindeki ürünü yolculara tanıtırken, mikrofonik ve romantik ses tonunu, adeta şiir okur gibi bir konuşmayla pazarlıyordu. ”Burhan Pazarlama” vapur yolcularını, sattığı ürüne, ihtiyaçları olduğunu hissettirici konuşmasını, ses tonunun yanı sıra, vücut dilini de kullanarak, tüm enerjisini harcıyor, sonunda başarıya da ulaşıyordu.

Burhan Demircan’ın bu yöntemi, her gün vapura binenlerin çok hoşlarına gidiyordu.

SATIŞ YÖNTEMİ YERLİ VE YABANCI MEDYAYA KONU OLMUŞTU

Yıllarca İstanbul’daki vapurlarda, kalemden, cüzdana kadar, çeşitli ürünler satan, Burhan Demircan’ın, ilginç ve ikna edici satış yöntemi, yerli-yabancı gazete, dergi ile televizyonlara haber olmuştu.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERburhan demircan