UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

VİRÜSÜ VUHAN'A O ÜLKE Mİ GÖTÜRDÜ?

Çin Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü, Corona virüsü Vuhan'a ABD ordusunun getirdiğini iddia etti. Twitter hesabından açıklama yapan sözcü, "ABD, bize bir açıklama borçlu" ifadelerini kullandı.

 VİRÜSÜ VUHAN'A O  ÜLKE Mİ GÖTÜRDÜ?

Çin Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Cao Licien, ABD ordusunu yeni tip Corona virüs (Kovid-19) salgınının patlak verdiği Vuhan kentine getirmekle itham ederek, "ABD, bize bir açıklama borçludur." dedi.

ASKERLERDE VİRÜS SAPTANDI

 Sözcü Cao, Twitter'daki hesabından, ABD Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezi (CDC) Direktörü Robert Redfield'in görüntülerine yer verilen bir video paylaşarak, Redfield'in daha önce gripten ölen bazı ABD vatandaşlarında Kovid-19 saptandığı sözlerini aktardı.

Corona’nın kalbinde hayat normale dönüyor. Cao, CDC'nin bu açıklamayla yakalandığını ima ederek, ilk hastanın ABD'de ne zaman ortaya çıktığını, salgının kaç kişiye bulaştığını ve hangi hastanelerin kullanıldığını sordu.

 Sözcü Cao, "(Kovid-19) salgını Vuhan'a getiren ABD ordusu olabilir. Şeffaf olun. Verilerinizi halka açıklayın. ABD bize bir açıklama borçlu" ifadesini kullandı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERabd  çin  corona  virüs