UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SAĞLIK BAKANI’NDAN YENİ AÇIKLAMA

Gelen son dakika haberine göre, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Corona virüsü şüphesi olan vatandaşımızın test sonucu pozitif çıktı” dedi.

SAĞLIK BAKANI’NDAN YENİ AÇIKLAMA

Bakan Koca, "Tanı, yüksek ateş ve öksürük şikayetinin sebebinin araştırılması sonucu konulmuştur. Hastanın virüsü Avrupa teması üzerinden aldığı bilinmektedir. Dış dünyadan tamamen izole edilmiştir. Hasta bir erkektir ve genel durumu iyidir. Aile bireylerinin hepsi ve yakın çevresindeki tüm bireyler bu anlamda gözetim altındadır ve her biri şüpheli kabul edilmiştir" dedi. Öte yandan, 29 sosyal medya kullanıcısı hakkında kamuoyunu endişeye düşürme amaçlı paylaşımları nedeniyle işlem başlatıldığı bildirildi.

Dünyada hızla yayılan ve şu ana kadar 110'dan fazla ülkede görülen corona virüsü, Türkiye'de de ortaya çıktı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Corona virüsü şüphesi olan vatandaşımızın test sonucu pozitif çıktı” diyerek ilk vakayı resmen duyurdu. İşte dakika dakika Türkiye'de corona virüs ile ilgili tüm gelişmeler...

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan yeni açıklama geldi. Koca, "Hızlı yayılan bulaşıcı hastalıklara karşı başarıyı 4 şey tesis eder. Güçlü tedbir, süratli müdahale, yaygın sağlık altyapısı, güven verici bilgilendirme. Bu 4'üne de sahibiz. Tedbirde birlikteyiz. Mücadeleyi birlikte vereceğiz. Her önemli olayı size titizlikte bildireceğiz." dedi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERSAĞLIK BAKANI  CORONAVİRÜS