UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ERDOĞAN, GRUP TOPLANTISINDA AÇIKLAMA YAPTI!

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ak Parti Grup toplantısında açıklama yaptı. Grup toplantısında İdlip sorunu, mülteci sorunu ve coronavirüs salgınına değindi.

ERDOĞAN, GRUP TOPLANTISINDA AÇIKLAMA YAPTI!


Uluslararası toplumu daha çok gayret göstermeye ülkemizin çabalarına destek vermeye davet ediyoruz. Sınırlarımıza yol açan sorunların üstesinden Allah’ın izniyle üstesinden geleceğiz. Her zaman ifade ettiğimiz gibi ülkemiz asıl gücü bir olmak kardeş olmak hep birlikte Türküye olmak iradesi. Bu iradeyi kırmaya her saldırı bizim için tüm güçlerin saldırıların daha etkilidir”dedi.

 

ERDOĞAN, “AMACIMIZ İDLİP’TE KALICI ATEŞKES SAĞLAMAK”

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştiren Erdoğan, “Bu kişi hayatında liderler düzeyinde hiçbir toplantıya katılmamıştır. Bu toplantıya nasıl çıkılır nasıl konuşur bilmiyor. Sen bir kaset kumsapında CHP’nin başına geldin. Bildiğin tek siyaset Türkiye’nin karşısında yer almak. Kendisinde siyaset ışığı göremiyoruz. MHP ile siyasi tarihimize altın harflerle örnek bir işbirliği zemini oluşturduk” dedi.



“CHP teröristlerden yana oluyor. Türkiye FETÖ ile mücadele eder. CHP kontrollü darbe diyerek işi sulandırmaya çalışır” diye ifade etti.


Erdoğan, Grup toplantısını İstiklal Marşı'nı okuyarak sonlandırdı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERERDOGAAN  İDLİB  YUNAN  CHP