UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DOKTORLARDAN KORKUTAN “CORONAVİRÜS” AÇIKLAMASI

Çin'de ortaya çıkan yeni tip koronavirüs nedeniyle 6 kişinin hayatını kaybettiği İngiltere'de doktorlar, 14 gün içinde ülkenin İtalya'nın durumuna gelebileceğini, eğlenme mekanlarının kapatılacağını ve spor müsabakalarının ertelenebileceğini söylediler.

DOKTORLARDAN KORKUTAN  “CORONAVİRÜS” AÇIKLAMASI

Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve tüm dünyaya hızla yayılan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle şu ana kadar 4 bin 87 kişi hayatını kaybetti. Ölümcül virüs tüm dünyada büyük panik yaratırken, İngiltere'den virüsle ilgili korkutan bir açıklama geldi. Birleşik Krallık'ta doktorlar,14 gün içinde ülkenin İtalya'nın durumuna gelebileceğini söyledi.

"SIKI ÖNLEMLER ALMAK ZORUNDULAR"

Koronavirüsünden ölen kişi sayısının 6'ya yükseldiği İngiltere'de doktorlar, ülkenin 14 gün içinde İtalya'nın durumuna gelebileceğini, eğlence mekanlarının kapatılacağını ve spor müsabakalarının ertelenebileceğini söylediler.Doktorlar, krallıkta binlerce kişinin hastalığa yakalanacağından, yetkililerin ölümcül virüsün önüne geçmek için sıkı önlemler almak zorunda kalacağını ifade etti.

BİNLERCE KİŞİ KORONAVİRÜSE YAKALANMIŞ OLABİLİR

İngiltere'de şimdiye kadar binlerce çocuğu ameliyat eden bir doktor, İtalya'da tatil yaparken koronavirüse yakalanmış ve ülkeye döndüğünde yapılan koronavirüs testi pozitif çıkmıştı. Bu yüzden doktorun ameliyat ettiği binlerce kişinin de Kovid-19'a yakalanma ihtimali yetkilileri korkutuyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERCORONAVİRÜS  İNGİLTERE  İTALYA