UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÖĞRETMENİN KİTABINDAN CİNSEL İÇERİKLİ YAZILAR ÇIKTI!

İlkokul öğretmeninin kitabı velileri çıldırttı! Son dakika haberine göre okumaya geçen öğrencilerine kendi yazdığı kitabı hediye eden öğretmen, kitabın içerisinde geçen cinsel içerikli bölümler nedeniyle açığa alındı. Arnavutköy'de ilkokul öğretmeni olarak çalışan B.K, okumayı öğrenen öğrencilere kitap hediye etti, bu kitapta geçen müstehcen ve cinsel içerikli bölümleri gören veliler okula gelerek öğretmeni darp etti. Yapılan şikayetler sonucunda Arnavutköy İlçe Eğitim Müdürlüğü, stajyer öğretmeni açığa aldı.

ÖĞRETMENİN KİTABINDAN CİNSEL İÇERİKLİ YAZILAR ÇIKTI!

 

Kitabı inceleyen bazı veliler, kitabın bazı sayfalarında cinsel içerikli diyaloglar ve müstehcen bölümler olduğunu fark etti. İlkokul birinci sınıf öğrencilerinin okuma seviyesine uygun olmadığını düşündükleri kitaptaki bölümleri fark eden veliler öfkeyle soluğu okulda aldı. İddiaya göre velilerden bazıları öğretmen B.K.'yi darp etti. Araya giren okul idarecileri velileri güçlükle sakinleştirdi.

Çocuklarına hediye edilen kitaptaki cinsel içerikli bölümler nedeniyle öğretmen B.K.'den şikayetçi olan veliler, çocuklarının başka bir öğretmenin sınıfına alınmasını talep ettiler. Veliler okul idaresine şikayet ettikleri öğretmenden ayrıca karakola giderek de şikayetçi oldular.


ÖĞRETMEN AÇIĞA ALINDI


Yaşanan olayın ardından okul idaresi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri henüz stajyer olan sözleşmeli öğretmen B.K'yı açığa aldı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERögretmen  CİNSEL  KİTAP